2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی در قرچک یا ورامین

| مشاهده متن کامل بحث + 46687 بازدید | 417 پست
اره عزیزم امپوله رو زدم خوب شدم. منم معده ام داغونه همش احساس میکنم غذام هضم نمیشه و تو گلومه. هرروز ...

ای حانم عزیزمممم خوشنام باشه حلما خانم.انشاالله ب صحیح و سلامتی بدنیا بیاد وقدمش پرازخیرو برکت باشه براتون

منم اسم دخترمو اِلسا میزارم عزیزم...

وااااای امروز انقدررر عذاب کشیدم از معده درد و اسیدش ک فقط گریه کردم و گلاب ب روت بالا آوردم

ازفردا چشامو باز نکرده دیگ قرص معدمو میخورم خیلی خوبه آب روآتیشه اسمش پنتوپرازوله

منم اسهالم بهترشده ولی رودهام همچنان در روز ۳بار کارمیکنن....بنظرت مشکل داره ینی زایمان نزدیکه؟؟؟

ای حانم عزیزمممم خوشنام باشه حلما خانم.انشاالله ب صحیح و سلامتی بدنیا بیاد وقدمش پرازخیرو برکت باشه ...

مرسی عزیزم انشالله دخترناز تو هم صحیح و سالم بیاد بغلت و قدمش پراز خیرو برکت باشه براتون.چه اسم قشنگی خوشنام باشه گلم.منم معده دردو همش دارم. امروز تکونای دخترم خیلی کم شده بود از صب تکون نخورد فقط شب چندتا تکون کوچیک خورد یه کم نگران شدم از تکون نخوردنش

. دکترم گفت این ماه اخر یه کم بیرون رویمون شل باشه بهترم هست فشار نمیاد گفت فقط اسهال نباشه. من بااینحال که دیروز بهم امپول زدن امروز بازم شل بود. انشالله که برا زایمان زودرس نیست. من امروز غروب حس پریودی هم داشتم. خدا این اخرین روزا رو بخیر بگذرونه.این 5 روز هم که بگذره خیالم راحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم انشالله دخترناز تو هم صحیح و سالم بیاد بغلت و قدمش پراز خیرو برکت باشه براتون.چه اسم قشنگ ...

سلام ای شب زنده دار 🤣🤣🤣🤣مث خودمی

وای خوشبحالت ۵ روز مونده تا بغل کردنه نی نیت چ حس خوبیه😍😍ساکشو آماده کردی؟؟؟دیگ صددرصد سزارین شدی؟؟ چخوب که دکترت درآخر پذیرفت .کدوم بیمارستان میری آخر؟

من فعلا باید پیاده روی کنم

کمه کم یکماه مونده طبق تاریخ ان تی

ممنون عزیزم نظر لطفته انشالله بخوبی و راحتی زایمان کنی

راستی حلما خانم دنیااومد عکسشو بزار ببینم فندق نازتو

سلام ای شب زنده دار 🤣🤣🤣🤣مث خودمی وای خوشبحالت ۵ روز مونده تا بغل کردنه نی نیت چ حس خوبیه😍😍ساک ...

جدیدا اصلا شبا خواب ندارم.پس مث همیم.اره عزیزم ساکشو دیشب با شوهرم بستیم.بیشتر حس ترس و اضطرابه ادم هرچی به تاریخش نزدیک میشه دلهره اش بیشتر میشه. قبلش همش میگه زودتر بگذره و اونروز برسه اما نزدیک که میشه همش دلهره داره. اره اخر قبول کرد. بیمارستان مردم میرم.انشالله هردومون زایمان خوبی داشته باشیم.باشه عزیزم حتما میفرستم تو هم یادت باشه عکس السا خوشگله رو بفرستی برام

جدیدا اصلا شبا خواب ندارم.پس مث همیم.اره عزیزم ساکشو دیشب با شوهرم بستیم.بیشتر حس ترس و اضطرابه ادم ...

حتما عزیز دلم چشم میفرستم برات

ای جانم انشالله بسلامتی چقدحس خوبیه ساکشو آماده کردن🤩🤩

بهترینارو برات آرزو دارم عزیزم انشالله خاطره زایمان خوبی داشته باشی

حتما عزیز دلم چشم میفرستم برات ای جانم انشالله بسلامتی چقدحس خوبیه ساکشو آماده کردن🤩🤩 بهترینارو ...

ممنونم عزیزدلم.دیشب حالم بد شده بودو دل درد شدید گرفته بودم و اسهال. انقد ترسیدم تا صب نخوابیدم.حس پریودی هم داشتم میترسیدم بچه ام بدنیا بیاد.خدا کنه این سه روز بگذره و سه شنبه برسه.خیلی اضطراب دارم. از ترسم امروز تو رختخواب دراز کشیدم و بلندنشدم. دکترم گفته این چندروزو استراحت فقط کنم اما همشم استراحت نمیشه دیروز زیاد سرپا بودم فک کنم سرهمون حالم بدشده بود. ممنونم عزیزم منم برات ارزوی بهترینها رو دارم.انشالله تو هم زایمان خیلی خوب و راحتی داشته باشی و نی نی به سلامتی بیاد بغلت

عهه جدی؟؟؟ وای چراآخه الان بهتری؟؟ دقیقا چتدهفته و چن روزی؟؟

دراز که میکشم حالم بهتره بلند که میشم دلم یه طوری میشه و احساس سنگینی بدی دارم. هنوزم اسهالم خوب نشده. امروز 37هفته و 5 روز بودم. خدا به خیر کنه این چندروزو دلم نمیخواد اورژانسی بشم.

دراز که میکشم حالم بهتره بلند که میشم دلم یه طوری میشه و احساس سنگینی بدی دارم. هنوزم اسهالم خوب نشد ...

عههه فرقمون پس ۲هفتس من ۳۶ هستم

ای بابا چرا اسهالت خوب نمیشه پس

نکنه زودترازموعدت بچه بیاد 

علتش چیهههههه

آدم همش نگرانه ک اینجوری

عههه فرقمون پس ۲هفتس من ۳۶ هستم ای بابا چرا اسهالت خوب نمیشه پس نکنه زودترازموعدت بچه بیاد  ...

اره فرقمون دوهفته اس.خودمم نگرانم قبل موعد بیاد. نمیدونم چرا اینطوری شدم چهارشنبه که به دکترم گفتم بهم امپول داد زدم حتی امپوله هم اثر نکرد. خدا این چندروزو به خیر بگذرونه

اره فرقمون دوهفته اس.خودمم نگرانم قبل موعد بیاد. نمیدونم چرا اینطوری شدم چهارشنبه که به دکترم گفتم ب ...

اره انشالله بخیرمیگذره عزیزم نگران نباش...

امشبم تموم شد موند ۲ روز تا بغل کردنه عشقتتت😍😍👨‍👩‍👧

ممنونم عزیزم .قربوتت.انشالله تو هم نی نی خوشگلتو به زودی بغل میکنی    

سلام عزیزم ایشالا بسلامتی زایمان کردی؟؟ حالت خوبه

نی نی خوبه؟؟

انشالله هردو خوب و عالی باشیدعزیزم

زودبیا خبربده کلی ذوق دخملتودارم🌹💞😍

سلام عزیزم ایشالا بسلامتی زایمان کردی؟؟ حالت خوبه نی نی خوبه؟؟ انشالله هردو خوب و عالی باشیدعزیزم ...

سلام عزیزدلم اره سه شنبه نی نیم به دنیا اومد.سزارین شدم این چندروز از درد نمیتونستم بیام نت الان پیامتو دیدم.بخیه هام خیلی درد میکنه و خیلی اذیت شدم این چندروز اما نی نیم کنارمه و ارزششو داشت. فردا باید ببرم نی نی رو دکتر احتمالا زردی داشته باشه. رنگ چشماش زرد شده. انقد حالم بدبود هنوز بهش شیر ندادم و شیرخشک میدم. تو چطوری عزیزم؟نی نی چطوره؟دکترت چه روزیو برا زایمانت پیش بینی کرده؟