2777
2789

مامانم ۴۲سالشه اگه از بابام جدا بشه مهریه و نفقه نمیگیره ولی دوتا ماشین بهش میرسه نهایتا ۴ تومن بشه و سه دنگ خونه که نهایتا ۳_۴ تومن بشه . تحصیلات دانشگاهی داره ولی تا حالا سرکار نرفته و مدرکش به درد نمیخوره 

۴ تا بچه داره یکیش خوابگاهیه . دوتا وسطیا رو خودش نگه میداره کوچیکه با بابام میمونه 

بابامم ۵۰ سالشه . فقط سه دنگ خونه براش میمونه ولی درآمد و موقعیت اجتماعی خوبی داره

جدا جدا بگید میتونن ازدواج موفق کنن اگه طلاق بگیرن ؟ کسی قبول میکنه با اینا ازدواج کنه ؟

پیش مامانم دوتا دختر ۱۰ و ۳ ساله می‌مونن پیش بابام یه پسر ۳ ماهه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني ميخوان جدا شن كه دوباره بگردن با يكي ازدواج كنن؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟ به هر حال اينها كه تا يك سال پيش با هم رابطه هم داشتن، ني ني الان ٣ ماهشه

يهو چي شده؟ جون نميتونن هميشه مشكل دار بوده باشه وگرنه مثل من فقط يه دونه بچه ميداشتن و نه ٤ تا!

بعد چطوريه كه مادرت حاضره نوزاد ٣ ماهه رو بده بره!؟ 

نكنه پدرت خيانت كرده و يكي يه مادرت توصيه كرده بچه رو بينداز سرش آدم شه؟؟؟؟؟؟؟؟

پدرت كه چون شاغله راحت زندگيشو ميكنه

مادرت هم بستگي داره كدوم شهر باشيد

بابات میتونه مادرتم فکر نکنم اصلا بخواد به ازدواج فکر کنه اگه ازدواج براش خوب بود که تو همین ازدواج به نتیجه میرسیده با چهارتا بچه میموند 

البته اگر این افراد عاقل باشن اگر نه هردو فورا ازدواج میکنن و ماجراهای جدیدی برای همتون شروع میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بابات میتونه مادرتم فکر نکنم اصلا بخواد به ازدواج فکر کنه اگه ازدواج براش خوب بود که تو همین ازدواج ...

مامانم نگفته میخواد ازدواج کنه یا نه ولی من دوست ندارم تنها باشه تا الان همیشه تنها بوده 

سه ماهه باید با مامانت باشه😢😢

اصلا دليل طلاق همينه ني ني خان هست

اينها سه تا دخترن و مامانه يهو پسر زاييده و انگار از اين تبعيضي كه ميبينه افسرده شده

چون شوهره كه هرگز براي ايشون طلا نخريده هي داره براي پسرجونش طلا و هديه ميخره

يعني ميخوان جدا شن كه دوباره بگردن با يكي ازدواج كنن؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟ به هر حال اينها كه تا يك سال پيش با ...

نه بابام آخری رو به مامانم نمیده اصلا محاله که بده بهش 

میدونم تا ۷ سالگی با مادره ولی مامانم یه مدت افسردگی داشت وکیل گفت بابام میتونه اون پرونده رو رو کنه و بچه رو بهش نده