2777
2789
عنوان

تو یه هفته وزن کم کردم +عکس 🌹💪🎉🎶🎵

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 71 پست
پیاده روی کنی .. عالی نتیجه میگیری.

برای خرید بیرون میرم 

اما نمیتونم پیاده روی کنم دخترم کوچیکه 2 سال و نیمه س 

تو خونه میرقصم یا ورزش میکنم

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذا خودم برنده شم جایزش ۵۰ : ۵۰ 🤣🤣لینکتو بده رای بدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1723651/مسابقه-عکسبازی-از-گلجایزه?postId=57202757

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
دکترا میگن هفته‌ای یک کیلو مجازه ماهی یک کیلو که خیلی کمه برای کسی که بخواد 20 کیلو کم کنه نزدیکه د ...

من چند سال پیش شنیدم.شایدم الان استاندادها عوض شده باشه .ولی خب اگر تدریجی باشه ببای بدن بهتره و پوست دچار افتادگی نمیشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ها میتونین گیاه خواری نکنین فقط همه چیز بخورین و کالری شماری کنین 

تو بازار کلی برنامه هست کرفس بشقاب مانکن 

من کرفس رو نصب کردم

من چند سال پیش شنیدم.شایدم الان استاندادها عوض شده باشه .ولی خب اگر تدریجی باشه ببای بدن بهتره و پوس ...

بله درسته استاندارد خیلی بهتره 

شوهرمم شاکیه میگه این درست نیست زودم برمیگرده درست میگه 

اماااا از خودم و پرخوری هام زده شدم 😢

من چند سال پیش شنیدم.شایدم الان استاندادها عوض شده باشه .ولی خب اگر تدریجی باشه ببای بدن بهتره و پوس ...

من مامانم حدودا پونزده سال پیش وزن کم کرد دکترش میگفت هفته‌ای یک کیلو باید کم کنی استاندارده ولی بیشترش دزست نیست.مامانمم با رژیمش دقیقا همینطور پیش میرفت

درسته یکماه یک کیلو نیس، ماهی سه کیلو رو مطمنم میشه کم کرد و احتمالا هفته ای یک کیلو رو. منتها برنج و گوشت نباید حذف شه، درحد خیلی کمم شده باید باشه

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ