2777
2789
برند های گرونی نبودن . آب رسان رو چندین نوع امتحان کردم ولی از دیپ سنسش راضی بودم خیلی الان شده حدو ...

دیپ سنس میشه عکسش بزاری آخه من الان سرچ کردم مرطوب کننده دیپ سنس میاره نه آبرسان 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟

من زیر ماسک بودم، یهو شنیدم یواشکی داشتن درباره یه مشتری دیگه حرف میزدن، بهش قیمت داده بودن ۶ تومن، بعد داشتن نقشه می‌کشیدن که چطور بگن ۱۰ تومنه! یکی میگفت من گفتم انقد الان بگم نمیگه چرا؟ حالم بد شد. میگم نکنه سر همه همینکار میکنن! بعد موادشون اصله ؟ هزار جور شک و سوال

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
شما چه برندهای میزنید ؟ این ماه شوهرم میخاد برام دوچرخه بخره ۲۶ میلیون دوتا کاپشن هم دیدم دونه ای ۳ ...

😐😳دوچرخه؟؟؟؟؟؟شوخی میکنینن؟چندسالتونه؟

من اگ بودم ۲۶تومن 

۱۰تومن خرج روتین میکردم ببینم چه برندهایی به پوستم میسازه

بقیه اش هم یه طلا خیییلی کوچولو ظریف میخریدم

من تحت نظر دکتر پوستم

نسخه ام ک ایرانی و ۲/۳ موردم دست سازه

هربار میشه ۴/۵

هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری

قطعا شوینده پوست ۲۰۰ تومنی مواد خوب نداره.

من ۳ سال مدا‌م اب رسان کیلینک استفاده کردم

هیج ابرسانی اون فرمولاسیون رو نداره

ولی از یک طرف هم یکی میبنی با ابرسان ۵۰۰ هم اوکی هست.

وقتی میخوای محصولی بخری مواد تشکیل دهنده اش و بخون

و اینجوری مقایسه کن.

و اینکه گلم به نظرم لازم نیست ریز جزییات به همسر بگیم

پوست جای خود لباس جای خود

💕

منم راهنمایی کن

بببین روتین پوستی خوب چند تل گام داره . اول نوع پوستت رو بشناس و اینکه ممکنه اجناسی رو بخری که با پوستت همگام نباشه پس زمان میبره محصول مورد علاقتو پیدا کنی . روتین از شوینده شروع میشه . بعد تونر . بعد سرم که دل بخواهیه . آخرش هم کرم آب رسان ! همین واقعا . اینکه چه محصولی بزنی رو باید با توجه به پوستت  ی سری اجناس رو تست کنی ولی شما این روتین رو بری واقعا پوستت عالی میشه