2777
2789
عنوان

مادربزرگم پانزده سال پیش ازخونه رفت وبرای همیشه برنگشت😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 16710 بازدید | 223 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چقدر سخته زن ۶۰ ساله کتک بخوره و تحقیر بشه چقدر سخته که تمام حاصل زندگیش و رها کنه و بره الهی هر ...

بعد یه عده اینجا میگن زندگی های قدیم دوام داشته 

آره دوام داشته چون زن بیچاره جرات نداشته جیکش در بیاد

مردا از خوشی می‌رن خانما از ناراحتی

👍حقیقت بود

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سالمه پدر بزرگم نماز وروزه اش قضانمیره اون بدبخت هیچی باخودش نبردخودش ولباسای تنش رفت که رفت

نمازو روزه؟؟؟ اگر همین نمازو ازته دل و باخلوص نیت میخوند دست روزنش بلند نمیکرد و جایگاه و مرتبه ی زن رو درک میکرد

یه پیر زنه پنج شش سالی هست تو محله ما زندگی میکنه

نه کسی میاد خونش 

نه این از خونه جایی میره

خرجش از کمیته امداد و یارانه درمیاد 

اینم طفلی حتما سرنوشتش مثل مادر بزرگ شماست

یه بار میگفت منم در دیار خودم کسی بودم 

آشنای مامانم همینجور شد زن جوون بود همه جاااا دنبالش گشتن نبود چنسال بعد اومدن چاه تو باغو ته زنی کنن پیداش کردن از لباساش شناختنش

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺