پدر بزرگم همیشه مادربزرگمو کتک میزد اذیتش میکرد پانزده سال پیش به بهانه خریدمادربزرگم ازخونه رفت وهیچوقت برنگشت وهیچکی هم نتونست پیداش کنه موقعی رفت ۶۰سالش بود الان حتما فوت شده دیگه 😭خیلی گشتن روزنامه اش کردن ولی پیدانشد 😭
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
احتمالا طفلی تصادف کرده و بی نام و نشان دفن شدهوگرنه زن های قدیمی هر چقدرم سختی می کشیدن هیچ وقت خون ...
بله امکان داره چون یکی از دوستان ما هم پدر بزرگشون از خونه میره بیرون آلزایمرم داشته کم میشه بعد دو روز بیرون موندن تصادف میکنه ولی نشان خاکش کردن بعد 10یا15سال بچه هایش قبرش رو پیدا کردن
احتمالا بلایی سر مادربرزگت آورده و اگر نه یه پیرزن بدون هیچ پولی کجا میخواد بره
اون دوساعت نماز خوندنش هم از سر عذاب وجدانه
برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی دغدغه موی کودکشون رو نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak
من پدربزرگ پدریم عزیزم رو کتک میزد! وقتی پسراش بزرگ شدن.... کاری کردن چپ نمیتونست نگاه کنه! یه بار من خیلی کوچیک بودم ولی یادمه آخرین کتکی بود ک زد عموم کوچیکم دست بابا بزرگم رو گرفت گفت اگه یه بار دیگه دست بلند کنی دستت رو قلم میکنم! عشقن عموهام... تا آخرین روز زندگی عزیزم هواش رو داشتن ...
کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻♀️ / در صلح 🧘🏼♀️