2777
2789
اون تازه عروس بوده اصلا درست نبوده بیادهمونم احترام گذاشته اومدهمن چی بگم که خواهر شوهرم حتی زنگ هم ...

برای چی درست نبوده بیاد؟؟ 

ما همچین چیزایی نه رسم داریم نه سنت، احترام بابد می‌گذاشت تا حتی صدای خواهرم دراومد ک خواهر و برادر شوهرت نیومدن منم دیگه جایی شرکت نمیکنم براشون،وقتی احترام ب داماد میذاریم ولی اونها احترام ب تو نمیذارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول اینو بگم که مادربزرگت فوت شده بوده و دلیلی نداره کسی سیاه از شما دربیاره،سیاه رو از تن کسا ...

اره برای سیاه دراوردن، ولی ما تو خانواده برای نوه ها هم چیزی میخرن اطرافیان، چند سال قبل ک پدربزرگم فوت شده بود خود مادرشوهرم اعتراض کرد ب من ک چرا نگفتی همچینین رسمی دارید،  پدربزرگ دیگم فوت شد اونجا برام لباس گرفت،  اینجا هم میدونست اما نکرد و حتی داخل خونه هم نیومدن، ما تو روستا بود مراسم بعد از ناهار توی مسجد میان خونه برای این کار ، اما خانواده شوهرم موقع ناهار اومدن خوردن و رفتن

شاید چون تازه عروس بود خونواده ی شوهرش بد میدونستن بره مراسم،زنگم که زده بهتون و چهلمم اومدن ،شمام م ...

تو فاصله عقد تا عروسی 6ماه هم عقد نبود، مامانم رفتن کربلا و ما شام دادیم، برای دعوت کردن با اینکه عقد بود من هم ب مادرشوهرم گفتم هم جدا ب خواهرشوهرم،  همسرم هم ب شوهرش ، یعنی تمام احترام رو قائل شدیم، امت برای عروسی برادر شوهرش من بهش گفتم ی تماس جهت احترام ب داداشت بگیر بگو خودش بیاد عروسی اما نکرد، 

من خیلی ازین حرکتش بدم اومد...

برای چی درست نبوده بیاد؟؟ ما همچین چیزایی نه رسم داریم نه سنت، احترام بابد می‌گذاشت تا حتی صدای خواه ...

سخت نگیریم بابا دنیا همچین هم جدی و مهم نیست

من دختر عمم تازه عروس بود حتی برا فقط مادربزرگمون هم نیومد ما بد می‌دونیم چله میفته رو عروس