2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی میبینه فکر میکنه اسطوره شخصیته واقعا هم با من خوب و محترم بود همه جوره تو این چند روز حرف زدنج ...

عزیزم تظاهر

کار بسیار راحت و نایسی هست

هر کسی میتونی دیو باشه و خودشو اوایل یه فرشته تمام عیار جا بزنه اما به مرور زمان یه جاهایی سوتی میدن دیگه 

عزیزم تظاهرکار بسیار راحت و نایسی هستهر کسی میتونی دیو باشه و خودشو اوایل یه فرشته تمام عیار جا بزنه ...

نه اتفاقا خوبیش این بود خیلی صادق بود 

همه چیو رو راست و بدون سیاست میگفت 

اینم با همون صداقت گفت و ناراحتم کرد که وقتی تایپت نیستم چرا انتخاب کردی

خیلی بد حرف زده خب نمینواد چرا توهین میکنه قدشم همچین باند نیست که منو نامزدمم ابنطوری هستبم اون بای ...

اخه بحث اینجاس که می خواس و بعد بلاک کردنش با شماره دیگه زنگ میزد و پیگیر بود 

حرف زدن بلد نیس

چقد همه فحش دادن بهش, خب نمیخواد اختلاف قدی زیاد باشه برعکس یسریا که میگن حداقل ۴۰ سانت باید آقا بلندتر باشه

قدش چنده اون آقا؟؟؟

سر همین قضیه قد از هم جدا شدین؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چقد همه فحش دادن بهش, خب نمیخواد اختلاف قدی زیاد باشه برعکس یسریا که میگن حداقل ۴۰ سانت باید آقا بلن ...

اون ۱۸۰ هست و هیکلی 

من ظریف 

اخه قصدشم جدایی نیست

بعدش استوریمو ریپ زد که چقدر خوشگلی تو خوشگل کی 

و منم بلاک کردم از همه جا 

با شماره دیگه زنگ زد 

پیگیرمه میگه بریم بیرون و اینا

خیلیم با ادب حرف میزنه و خوش اخلاقه 

با اینکه بیرون شدیدا جدیه

ناز منو خیلی میکشه

ولی این حرفش رسما حالمو بهم زد و تمومش کردم

اون ۱۸۰ هست و هیکلی من ظریف اخه قصدشم جدایی نیستبعدش استوریمو ریپ زد که چقدر خوشگلی تو خوشگل کی و من ...

۱۸۰ که اونقدرام بلند نیست حالا گفتم ۲ متر قد داره

خب دیگه مشخصه با اختلاف قدیتون مشکلی نداره و پیگیر شده

اگه دوسش داری بهش یه فرصت دیگه بده

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .