الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان کسی میدونه چجوری میتونم یارانه خودم و بچه هامو از همسرم جدا کنم
وقتی طلاق بگیری نامه میدن بهت
قبل طلاق ب هیچ وجه نمیش جداکرد
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
میگه اون اتفاق خیلی وقت پیش افتاده بود تاپیکشو الان زدم ولی یادش رفته تو متن تاپیک نوشته دیشب شوهرم ...
اره فیکههه معلومههه
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ای بابا پس چطور بعضیا جدا کردن طلاق نمیگیرم ولی کار شوهرم جوریکه پول زیاد به حسابش میره و میاد نزدیک ...
ربطی نداره وقتی باهمسرت زندگی کنی حساب دوتاتون کنترل میش و اگ تراکنشتون بالا باشه قطع میش