2777
2789
عنوان

یارانم حذف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 53 پست
کم کم دارن براهمه روقطع میکنناعتراض کنیدانشالله که به جایی برسه

نه من فقط قط شد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان یعنی شما از شوهرت طلاق گرفته بودی ولی اومدی تاپیک زدی گفتی الان شوهرم دیشب فلان چیزو گفته؟ اینا ...

حالا من طلاق گرفتم یا نه چ ربطی به شما داره .

شما نیا تو تاپیک که بهت توهین نشه

سوال من در مورد یارانه 

ن طلاق 

ن خر فرض کردن 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره منم تعجب کردم 😑من یک بار سر لجبازی باهمسرم خاستم طلاق بگیرم ۶ ماه اومدم رفتممم هیچ تکلیفم روشن ...

میگه اون اتفاق خیلی وقت پیش افتاده بود تاپیکشو الان زدم ولی یادش رفته تو متن تاپیک نوشته دیشب شوهرم فلان چیزو گفت 😂 

Stay hungry stay foolish

دوستان کسی میدونه چجوری میتونم یارانه خودم و بچه هامو از همسرم جدا کنم

وقتی طلاق بگیری نامه میدن بهت 

قبل طلاق ب هیچ وجه نمیش جداکرد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
میگه اون اتفاق خیلی وقت پیش افتاده بود تاپیکشو الان زدم ولی یادش رفته تو متن تاپیک نوشته دیشب شوهرم ...

اره فیکههه معلومههه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
حالا من طلاق گرفتم یا نه چ ربطی به شما داره .شما نیا تو تاپیک که بهت توهین نشهسوال من در مورد یارانه ...

خب به من که توهینی نشده منم به کسی توهین نکردم فقط سوالم اینه که چی بهت میرسه واقعا؟

خب خودتم الان بهتر از من میدونی این تاپیکات فیکه

واقعا بابت چی مردم رو ایستگا میکنی؟

Stay hungry stay foolish

ای بابا پس چطور بعضیا جدا کردن طلاق نمیگیرم ولی کار شوهرم جوریکه پول زیاد به حسابش میره و میاد نزدیک ...

یارانه به حساب سرپرست خانواده واریز میشود امکان جداسازی نیست مگر اینکه شکایت کنید بابت علت خاصی شاید دادگاه دستور بده جدا بشه که بعیده اونم

Stay hungry stay foolish

ای بابا پس چطور بعضیا جدا کردن طلاق نمیگیرم ولی کار شوهرم جوریکه پول زیاد به حسابش میره و میاد نزدیک ...

ربطی نداره وقتی باهمسرت زندگی کنی حساب دوتاتون کنترل میش و اگ تراکنشتون بالا باشه قطع میش

خب به من که توهینی نشده منم به کسی توهین نکردم فقط سوالم اینه که چی بهت میرسه واقعا؟خب خودتم الان به ...

چی به شما میرسه ک ایقد فضولید به شما چ 

سوال جواب بدید بلد نبودید برو بیرون 

چرا میری تو تاپیکا دیگه