2777
2789
عنوان

حق با منه یا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 155 پست
شوهرت حالشو گرفته قشنگ خداروشکر ک هواتو داره دست شماهم دردنکنه ک برای زندگیتون تلاش میکنی ب مادرشوهر ...

خیلی بد سوخته یه غوغایی کرد باهامون 

👌😂

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مادر همسرتون باید اطلاع داشته باشن تا حاشیه درست بشه ؟بیشتر اموالمون به اسم منه احدی جز خودم و همسرم خبر نداریم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چ بی شعوره توجه نکن همبن ک رفت و امد نداری یعنی راحتی تا حدودی

اره خدا روشکر تا اخر عمرم باهاش رفت امد نمیکنم چون واقعا بد زندگیم رو میخاد

ان شاءالله اجرشون با خداست

امید بخدا ،مادرم به ما همیشه میگه احترام خانواده شوهر و زنتون نگه دارید انگار خانواده خودتونن تا احترام پدر ومادر خودتون رو عروس و داماد بگیرن ولی بخدا هرچی ما خوبیم عروسا و دوماد پر رو شدن اصلا برام مهم نیس ما بریم یا اجوالمونو بگیرن ولی میگم چند وقت یبار یه سری به پدر و مادرم بزنن نا امید نشن چون خیلی بچه دوستن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خب این طور که من متوجه شدم همسرتون همراههپس چرا این مسائلو خانواده همسر باید متوجه بشن؟اصلا نگین تا ...

برادرشوهرم سر معامله بود خبر برده

واااای خدا شوهرتو حفظ کنهدردش تو سر شوهر من😀 که میگفت هرچی مامام بگهمباااارک تون باشه ان شاءالله کل ...

شما قلب بزرگ و مهربونی دارید ،امیدوارم بهترین ها روزیتون بشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چرا مادر همسرتون باید اطلاع داشته باشن تا حاشیه درست بشه ؟بیشتر اموالمون به اسم منه احدی جز خودم و ه ...

برادرشوهرم سر معامله بود بهش خبر برده

وقتی دخالت میکنه استرس بدی منو میگیره

بهتره هرکارمیگنیدنگید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون ازکجا فهمید ب نام توعه تو سکوت کن هیچی نگو حرص بخوره

اره من چیزی بهش نمیگم 

برادرشوهرم سر معامله بود بهش خبر رو رسونده