اخه اصلا عقل ادمی چی میگه
من یچیز گفتم که زن ستیزانه هم نبود حمایتگرانه بود
ولی خانمای اینجا اکثرا با من حرفای من گارد دارن
من که نگفتم برید جایی معدن کار کنید
حرفم این بود که وقتی یکی خیلی تلاش میکنه به یجایی میرسه قطعا بقیه هم میشناسنش الان مثلا مریم میرزاخانی خدابیامرز ایشون هم شناخته شده بود هم نخبه خب قطعا پسرای خفن و پولدار و خرخون میرن سراغش چون میشناسنش
وگرنه الان منی که یه گوشه نشستم بشینم بگم فلان خرپول معروفو میخوام خب اون ادم معروف از کجا بفهمه من وجود دارم؟
حالا فقط حرفم معروف شدن نبود بلکه گفتم ادما هم روحخودشونو جذب میکنن
خانما باهام گارد دارن ولی من تجربه کردم زمانی که اعتماد بنفس نداشتم دوستایی که پیدا میکردم همشون عین خودم از خودشون بدشون میومد ولی وقتی اعتماد بنفسم بالا رفت دوستایی پیدا کردم که مثلخودم اعتماد بنفس داشتن
اینجا فرو کردن تو مخشون که زن فقط بدنیا بیاره بشوره بپزه و مرد خرج بده
من نمیگم خرج نده،بده چون زندگی میکنن هر دو نفر وظایفی دارن که به عهده گرفتن ولی نمیشه تعمیم داد که همه زنا حتما باید غذا بپزن بعضی وقتا میتونه برعکس باشه زن کار کنه و مرد غذا بپزه کار عار نیست جنسیت هم نمیشناسه
من اینارو گفتم و از طرفی هم میگم دور از جون همه شوهر شاید یه روز از دنیا بره پدر شاید یه روز از دنیا بره شاید همه عالم از دنیا برن و بمونه یه نفر اونم مثلا من
من باید یه کاری بکنم تا بتونم چیزی بذارم دهنم بخورم یا نه؟من باید یه پولی داشته باشم لباس برای خودم بخرم یا نه؟اینا همچیو اشتباه میگیرن فکر میکنن شوهر یعنی خرج کن
بعضیام شوهرو فقط دستگاه رفع نیاز جنسی میبینن
در صورتی که همسر یعنی پدر بچه اینده،یعنی همدم قلب و روح و جسم،یعنی خار تو پات رفت بغلت کنه،یعنی مریض شدی برات تب کنه
وقتی دیدشون به همسر دستگاه پزه هر چقدرم بگم نمیفهمن
برگشت گفت تو از حسادت گفتی زنا مستقل شن و میگفت فلانی میشناختم دیپلم بود شوهرش پولدار
خب که چی؟ادم عاقل میره از اینا الگو میگیره؟باور کن من مخالف خرج مرد نیستم بازم میگم ادمی که ازدواج میکنه منطقیه خرج کنه هر کس وظیفه ای داره من فقط گفتم یه خانم میتونه خودشم درامد کسب کنه برای خودش چیزی خواست بخره یا اگه یه وقت پشتوانه نداشت خودشو نجات بده. بعد یجور میگفت حسودی انگار من کشته مرده مرد هام. 😐😂 اصلا استقلال یچیز خودمراقبتی هست هیچ ربطی به شوهر نداره مثلا فلانی مجرده برای خودش کار میکنه که وسیله دلخواهشو بخره یعنی حسوده و از کمبود شوهر داره میمیره ؟