2777
2789
عنوان

من دیگه از نی نی سایت میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 75 پست
اصلا نمیدونم چرا فکر میکنن همه باید پولشونو بدناصلا بر فرض یه روز رو کره زمین هیچکس نبودخودشون نباید ...

دقیقا اینجا دیدم میگن شوهر کردی که پول برات خرج کنه😂

نمیگم نکنه اما انگار تنها هدفشان از ازدواج پول بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اینجا دیدم میگن شوهر کردی که پول برات خرج کنه😂نمیگم نکنه اما انگار تنها هدفشان از ازدواج پول ...

اخه اصلا عقل ادمی چی میگه

من یچیز گفتم که زن ستیزانه هم نبود حمایتگرانه بود

ولی خانمای اینجا اکثرا با من حرفای من گارد دارن

من که نگفتم برید جایی معدن کار کنید

حرفم این بود که وقتی یکی خیلی تلاش میکنه به یجایی میرسه قطعا بقیه هم میشناسنش الان مثلا مریم میرزاخانی خدابیامرز ایشون هم شناخته شده بود هم نخبه خب قطعا پسرای خفن و پولدار و خرخون میرن سراغش چون میشناسنش

وگرنه الان منی که یه گوشه نشستم بشینم بگم‌ فلان خرپول معروفو میخوام خب اون ادم معروف از کجا بفهمه من وجود دارم؟

حالا فقط حرفم معروف شدن نبود بلکه گفتم ادما هم روح‌خودشونو جذب میکنن

خانما باهام گارد دارن ولی من تجربه کردم زمانی که اعتماد بنفس نداشتم دوستایی که پیدا میکردم همشون عین خودم از خودشون بدشون میومد ولی وقتی اعتماد بنفسم بالا رفت دوستایی پیدا کردم که مثل‌خودم اعتماد بنفس داشتن

اینجا فرو کردن تو مخشون که زن فقط بدنیا بیاره بشوره بپزه و مرد خرج بده

من نمیگم خرج نده،بده چون زندگی میکنن‌ هر دو نفر وظایفی دارن که به عهده گرفتن ولی نمیشه تعمیم داد که همه زنا حتما باید غذا بپزن بعضی وقتا میتونه برعکس باشه زن کار کنه و مرد غذا بپزه کار عار نیست جنسیت هم نمیشناسه

من اینارو گفتم و از طرفی هم میگم دور از جون همه شوهر شاید یه روز از دنیا بره پدر شاید یه روز از دنیا بره شاید همه عالم از دنیا برن و بمونه یه نفر اونم مثلا من

من باید یه کاری بکنم تا بتونم چیزی بذارم دهنم بخورم یا نه؟من باید یه پولی داشته باشم لباس برای خودم بخرم یا نه؟اینا همچیو اشتباه میگیرن فکر میکنن شوهر یعنی خرج کن

بعضیام شوهرو فقط دستگاه رفع نیاز جنسی میبینن

در صورتی که همسر یعنی پدر بچه اینده،یعنی همدم قلب و روح و جسم،یعنی خار تو پات رفت بغلت کنه،یعنی مریض شدی برات تب کنه

وقتی دیدشون به همسر دستگاه پزه هر چقدرم بگم نمیفهمن

برگشت گفت تو از حسادت گفتی زنا مستقل شن و میگفت فلانی میشناختم دیپلم بود شوهرش‌ پولدار

خب که چی؟ادم عاقل میره از اینا الگو میگیره؟باور کن من مخالف خرج مرد نیستم بازم میگم ادمی که ازدواج میکنه منطقیه خرج کنه هر کس وظیفه ای داره من فقط گفتم یه خانم میتونه خودشم درامد کسب کنه برای خودش چیزی خواست بخره یا اگه یه وقت پشتوانه نداشت خودشو نجات بده. بعد یجور میگفت حسودی انگار من کشته مرده مرد هام. 😐😂 اصلا استقلال یچیز خودمراقبتی هست هیچ ربطی به شوهر نداره مثلا فلانی مجرده برای خودش کار میکنه که وسیله دلخواهشو‌ بخره یعنی حسوده و از کمبود شوهر داره میمیره ؟

﴿🩵🐬﴾

دقیقا اینجا دیدم میگن شوهر کردی که پول برات خرج کنه😂نمیگم نکنه اما انگار تنها هدفشان از ازدواج پول ...

بعد من اصلا مشکلی با حرفاش نداشتم

این که تو هر نظری نظر مخالف هم باشه کامل منطقیه

قرار نیست همه مثل من فکر کنن

ولی ایشون تصمیم داشت بهم بی احترامی کنه یعنی قبلش با جملش مشکل نداشتم ولی نوشت تو نشستی تحمیل کردی حسودی یا داری فشار میخوری

من مشکلم اینا بود

بعد الان یچی همه تو دهنشون افتاده عین طوطی تکرار میکنن که جورجینا خرشانس بود

بابا رونالدو هم ادم عادی بود اول تی میکشید بعد رفت اینقدر تمرین کرد فوتبالیست شد خانوادش که خرپول نبودم

شرایط جورجینا هم همینطور بود خانواده فقیر ولی ننشست یه گوشه بگع خدایا شوهر پولدار بنداز

پاشد رفت تو یکی از مغازه ها کار میکرد

پس یعنی جفتشون مستقلانه بدون گرفتن خرجی رفتن کار کنن

برای همین گفتم بهم میان تفاوتشون فقط درامد بود که خب قاعدتا فوتبالیست معروف صد پله بیشتر از مغازه دار در میاره خب منطقیه

ولی اینا فک‌میکنن جورجینا مفت خور بوده

هزار جور خوشبختی مردمو مسخره میکنن

﴿🩵🐬﴾

استقلال مالی پیدا کن بعدن با بهترین مرد هم ازدواج کن البته نه لزومن پولدارترین مرد بهترین که لایقت ب ...

واقعا دمت گرم که مودبانه نظر دادی 

حتی اگه نظرتم مخالف بود بازم ممنونم که مودبانه و بااحترام صحبت میکنی💚

﴿🩵🐬﴾

تو که دختر موفقی هستی عزیزدلم سعی کن تا جایی که ممکنه نیای سایت جو اینجا خیلی منفیه رو خودت تمرکز کن

بخدا اصلا من میترسم یچی‌بنویسم

رسما خیلی از چیزارو تاپیک نمیزنم

چون میدونم چی‌میشه تهش

راجع هیچی‌نمیشه حرف زد 

﴿🩵🐬﴾

عزیزم اینجا قرار نیست همه باهات موافق باشن ک

اره این حرفت درسته

من مسئله ام اون خانم بود که با بی احترامی حرف زد

یعنی یه وقت هست میگی من دوست دارم شوهر کنم میگم‌اوکی محترم

ولی مثلا فرض کن بیام بگم تو حسود و فشاری هستی و چون شوهر نداری مستقل شدی

خب جمله‌دوم یعنی بی احترامی

﴿🩵🐬﴾

بیخیالآدم هایی که مغزشون فسیله و هنوز نگاه دویست سال پیش رو به زن دارن، تو جامعه خیلی زیاده. خودت رو ...

هعی 

بخدا من تازه اومدم از هم جنسام‌ حمایت کنم

نمیدونم کجای حرفم بد بود

من گفتم استقلال ربطی به شوهر نداره

ادم فارغ از هر انسانی باید برای دل خودش بره پول دراره خرج کنه مگه چی میشه

شوهر کردن از استقلال کامل جداست

﴿🩵🐬﴾

عه همسنیم 🥲البتع من دوماه دیگه ۲۱ میشم وای منو بگو پشت کنکورم درس میخونم یه روز اومدم اینجا یه دختر ...

موفق باشی ایشالا 

دقیقا همینه میرن از بیکاری میچرخن ببینن‌چی تاپیک زدی که دلتو بشکنن این یعنی سواستفاده 

اینم هر چی دهنش دراومد گفت بعد که واکنش دادم نوشت چرا فشار میخوری؟ نه تروخدا بیام بندری برقصم

کلا روان پریشن

ادم هر جا زندگی کنه مثل ادمای‌دورش میشه

پیش چهار تا کتابخون باشی کتابخون میشی

اگه اینجا بمونی واقعا بی‌شوخی دیونت میکنن

یعنی من اینجا بمونم اعصابم‌بهم می‌ریزه 

﴿🩵🐬﴾

موفق باشی ایشالا دقیقا همینه میرن از بیکاری میچرخن ببینن‌چی تاپیک زدی که دلتو بشکنن این یعنی سواستفا ...

توم همینطور عزیزدلم♥️🧚🏻‍♀️

اره منم میخام برم ولی اولش باید کل تاپیکامو پاک کنم💔

که وقت نداشتم برا همونم هی میام

توم همینطور عزیزدلم♥️🧚🏻‍♀️اره منم میخام برم ولی اولش باید کل تاپیکامو پاک کنم💔که وقت نداشتم برا ه ...

فدایت💜⭐

منم دقیقا برم نیام

اشکال نداره هر وقت خواستی پاک کن

﴿🩵🐬﴾

اخه اصلا عقل ادمی چی میگهمن یچیز گفتم که زن ستیزانه هم نبود حمایتگرانه بودولی خانمای اینجا اکثرا با ...

ببین من هم خانه دار بودم هم شاغل اما احترام و قدرتی که با شاغل بودن بدست آوردم برای شوهرم ،هیچ وقت با خونه دار بودن به دست نیاوردم

بعد من اصلا مشکلی با حرفاش نداشتماین که تو هر نظری نظر مخالف هم باشه کامل منطقیهقرار نیست همه مثل من ...

دقیقا درست میگی ولشون کن اینا به استقلال و پیشرفت خانمهای شاغل حسادت می‌کنند و برای پر کردن عقده های خودشون این چرت و پرت ها رو میگن

اره این حرفت درستهمن مسئله ام اون خانم بود که با بی احترامی حرف زدیعنی یه وقت هست میگی من دوست دارم ...

اها اگ اینجوری گفته ک حق داری ناراحت شی، کلا بعضیا میان مجازی عقده هاشونو اینجا خالی میکنن

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️