2777
2789
عنوان

خواهرم از وقتی ازدواج کرده محجبه شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 30 پست
از کجا میدونی. شاید با حجاب دیدش دختره دورو هست در اصل

میگه حجاب نداسته شوهره زورش کرده

شنونده باید عاقل باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم مگه دکترا محجبه پسندن؟ بهشون نمیاد😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چه شوهر سمی آشغالی

اتفاقا همسرش سمی و آشغال نیست. خیلی هم خوب حتما در خواستگاری یا دوران نامزدی گفته و بنظرم این دورویی خانم رو می رسونه که تن به این قضیه داده. و الآن به استارتر میگم بی جهت در این باره ناراحت نباش. در طی این سالها خیلی از مردم به هر دلیلی که برای خودشون محترم بوده تن به دورویی دو شخصیتی و چند شخصیتی داده اند. هر کسی هم نتیجه اعمال خودش رو می بره و حتما به این کارها راضی هست  والا اینطوری عمل نمیکرده. البته خب عده قلیلی هم از مردم هستند که به بهای بالاتر از اینها هم حاضر نیستند دست از شخصیت واقعی خودشون بکشند و نقش بازی کنند. 

مادر منم قبل از ازدواج دقیقا مثل خواهر شما بود حتی بدتر

بعد از ازدواج با پدرم به زور و اجبار چادری شد

الان ک جدا شدن بعد از 17 سال دوباره مثل قبل شده

اینطور زندگی ها زیاد دووم نمیاره

کاربر‌قدیمی‌هستم💅_بعد‌از‌سومین‌تعلیقی‌مجدد‌و‌پرقدرت‌تر‌اومدم🥰

تقصیر شماست که مسخره میکنید به شما ربطی نداره

خانم خواهرش خواهر خودتم نبود مربوط نبود؟ اگه شوهرش اجبار کرده بهشه و بخاطر همین اجبار ها فردا شوهرش محدود تر کنه یا وضعیت زندگیش بهم بریزه چی؟ بازم مربوط نیست؟ 

خانم خواهرش خواهر خودتم نبود مربوط نبود؟ اگه شوهرش اجبار کرده بهشه و بخاطر همین اجبار ها فردا شوهرش ...

در هر صورت مسخره میکنه 

میتونه بگه یه چیز متعادل باش ن مانتو تا نوک پا ن شومیز ی مانتوی معمولی 

میگه فقطم وقتی حجاب داره مسخرش میکنه!

انقدر کستیی هستن خودشون میخوان حجاب داشته باشن بقیه نمیذارن 

در هر صورت مسخره میکنه میتونه بگه یه چیز متعادل باش ن مانتو تا نوک پا ن شومیز ی مانتوی معمولی میگه ف ...

من که از پیامشون لحن تحقیر و مسخره نگرفتم صرفا یک خواهر هستن که از دوگانگی خواهرشون نگرانن همین حق هم دارن.... موضوع اصلا حجاب نیست شما چون مذهبی هستی اون بخشش ناراحتتون کرد یکمی عمیق تر نگاه کنید جریان چیز دیگه ای...