2777
2789
عنوان

سوسك گنده تو كابينت ديدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 28 پست

اتفاقا منم امروز یه دونه تو اتاق خواب بود تعجبم هوا سرد شده دیگ گورشونو گم نمیکنن

یهو دیدم صدا جیغ و داد بچه ها میاد سکته کردم رفتم دیدم همدیگرو بغل کردن جیغ می‌زنن گریه میکنن طفلیا یه چیزی انداختم رو سوسکه فرار نکنه بعداً به خدمتش برسم رفتم بغلشون کردم 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا سوسكش خيلى خيلى گنده بود و بشدت چندش اور حالا نميدونم اين حفره هايي كه ميگى رو با چى ببندم خو ...

ببین یه سری درزگیر هست که اینا رو حالا یا می‌تونی آنلاین سفارش بدی یا حضوری بخری و دقیقاً برای همین جور شیار ها و فضاهای خالی ساخته شده 

سم کوتاه مدت موثره ولی دو تا نکته وجود داره اینکه مطلقاً جلوی ورود سوسک رو نمی‌گیره و از طرف دیگه هی باید با اجساد سوسک‌ها سروکله بزنی

یعنی سم یه جورایی درمانه به جای پیشگیری

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ببین یه سری درزگیر هست که اینا رو حالا یا می‌تونی آنلاین سفارش بدی یا حضوری بخری و دقیقاً برای همین ...

ببين حالا واقعا عجيب نيست اينكه همچين سوسك گنده اونم وقتى هوا سرد شده داخل كابينت رفته باشه ؟ خاهرم ميگه نكنه چاه ماشين لباسشويي و ظرفشويي رو خوب نبستى ولى نميدونم واقعا برام عجيب بود

ببین یه سری درزگیر هست که اینا رو حالا یا می‌تونی آنلاین سفارش بدی یا حضوری بخری و دقیقاً برای همین ...

البته يه چيزى كه هست اينكه يكى از اتاقامون به خاطر كولر ابى همييييشه بازه صبح تا شب فكر ميكنم از اين باشه

ببين حالا واقعا عجيب نيست اينكه همچين سوسك گنده اونم وقتى هوا سرد شده داخل كابينت رفته باشه ؟ خاهرم ...

چاه لباسشویی و ظرفشویی گزینه‌های خیلی محتملی هستند برای ورود سوسک 

خیلی عجیب نیست 

معمولاً سوسک‌ها خیلی تو طبقات بالا پیش نمیان ولی گاهی هم ممکنه این فاصله رو طی بکنن 

چون شما طبقه بالا می‌شینی چندان باهاشون برخورد نداشتی 

ولی سوسک‌ها همیشه که رفتار روتین ندارند 

برای همین اون چاه آشپزخونه و دستشویی و لباسشویی رو چک بکن و اگه فضای خالی داره از درزگیر استفاده بکن 

مشکلت حل میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

[QUOTE=399357504]البته يه چيزى كه هست اينكه يكى از اتاقامون به خاطر كولر ابى همييييشه بازه صبح تا شب فكر ميكنم از اين ...[/QUOT]

کولر هم یک گزینه خیلی محتمله

ينى از خود كولر ممكنه بايد ؟ يا از پنجره منظورته ؟

صد در صد ممکنه از کانال کولر اومده باشه

هم کانال کولر رو چک کن و هم ببین پنجرتون درزی داره که سوسک بتونه ازش عبور کنه یا نه