2777
2789
عنوان

اتاق روانکاو

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 19 پست
می‌فهمم چقدر سخت و گیج‌کنندس وقتی احساس می‌کنی همسرت بیشتر از تو با خانوادش در ارتباطه و تو با وجود ...

درسته 

خب الان من چطوری بهش بگم ک من دوس ندارم خرجشون کنی

خرج کنی ک میگم کم نیستا مثلا تو ی سفر رفتن اگ این نره باهاشون اونام نمیرن

چون وقتی میره واسه سفره ی هفته ای ۱۰۰ ملیون براشون خرج میکنه

چیزی ام بهش میگم نتراحت میشه

مثلا واسه روحیه ی مامانش میره یهو قد دو میلیون میوه میخره. میگ مامانم روحیش عوض شه.  اینارو چیکار کنم

دارم سعیمو میکنم اما واقعیت چی برای خودمون حانواده خیلی مهمه خود من کسی با شرایط خانوادگی من بود ...

خانواده مهمه، ولی دقت کن که این فقط یه بعد از چند بعد زندگیه. اگه اون بخش باب دلت نیس، می‌تونی با رشد ابعاد دیگه، تعادل رو برگردونی.
چند کار ساده ولی اثرگذار:
۱. خوندن کتاب‌های عمیق، مثل «انسان در جست‌وجوی معنا».
۲. بودن کنار آدم‌های الهام‌بخش و آروم، حتی یکی دو نفر.
۳. نوشتنِ هر چیزی که توی ذهنت جمع شده، بدون سانسور.
۴. یادگیری یا تمرین یه مهارت جدید، حتی کوچیک؛ حس پیشرفت میاره.
امید از مسیر تغییر شرایط نمیاد، از مسیر تغییر زاویه نگاه میاد.🌱

🌿 برای پیدا کردنم پیج و کانال #مَکث_تراپی رو سرچ کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته خب الان من چطوری بهش بگم ک من دوس ندارم خرجشون کنیخرج کنی ک میگم کم نیستا مثلا تو ی سفر رفتن ا ...

می‌فهمم ناراحتت کرده، اما واقعیت اینه که ما در جایگاهی نیستیم خرج‌کردنای کسی حتی همسرمون رو کنترل یا قضاوت کنیم، مگر خودش نظر بخواد.
تنها چیزی که دست ماست، رفتاریه که باعث میشه جایگاهمون پیشش بالاتر بره، (اونم نه با مقایسه یا فشار).
به‌جاش به‌جای صحبت درباره‌ی خانواده یا پول، از احساساتت بگو؛ مثلاً اینکه چی باعث میشه فاصله حس کنی یا دلت بخواد رابطه‌تون صمیمی‌تر بشه. از قلبش و نیازهاش سوال کن، بذار رابطتون جون بگیره.
آدم‌ها وقتی احساس امنیت و درک بشن، خودشون سمت تعادل و توجه بیشتر میان.

🌿 برای پیدا کردنم پیج و کانال #مَکث_تراپی رو سرچ کن