2777
2789

دوهفته ديگه عقدمه ولي شروع كردم جهيزيمو بردن خونه شوهرم چون خونه خاليه گفتيم كم كم انجام بديم ديروز مادرشوهرم به بهانه تميز كاري كليد خونرو ميگيره ميره اونجا امروز بهم زنگ زده ميگه يه چيزي ميگم باز ناراحت نشيا ولي براي خريد بقيه وسايلت يا به من بگو يا به مريم (خواهرشوهرم) كه باهات بيايم نظر بديم گفتم چشم مامان ميخواستم مزاحم نشم تا الان نگفتم برگشت گفت اره ولي سليقه ما خوبه بزار حداقل بقيه وسايلات درست و حسابي باشه اي خدااااااا چي بگم اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن شل و پلشون کن 😐

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

يعني اعصابم بهم ريخت 

اخه به تو چه فوضول

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بخدا سیاست نداری بگو دستتون درد نکنه شما میخاین بخرین ک میاین راضی ب زحمت نیسم

آره بهترين حرف همينه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی