2777
2789
عنوان

معدم درد میکنه اما گشنمه

41 بازدید | 7 پست

از دیشب یهویی نصف شب با معده درد بلند شدم حالت تهوع داشتم اما الان دیگه ندارم ولی معدم درد میکنه گشنمه هست اما نگای غذا میکنم دلم نمیخواد بخورمش 

چی کار کنم چیزی هست که بتونم بخورم اذیت نکنه معدم ؟

خونه فاموتیدین داری یا دیمیترول ؟ 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم

اگه میتونی سوپ بخور یا فرنی یه چیز سبک ببین بالا میاری اگه نه که هیچی اگه بالا آوردی برو دکتر شاید باکتری گرفته باشی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اگه میتونی سوپ بخور یا فرنی یه چیز سبک ببین بالا میاری اگه نه که هیچی اگه بالا آوردی برو دکتر شاید ب ...

دکتر که آره شب میرم ولی الان نمیتونم 

ماست خوبه بخورم ؟ چون خیلی گرسنه تا اونا درست بشه طول میکشه

دکتر که آره شب میرم ولی الان نمیتونم ماست خوبه بخورم ؟ چون خیلی گرسنه تا اونا درست بشه طول میکشه

ماست نه سرده 

باید سعی کنی معده ات رو گرم کنی 

خب ببین دیروز  و دیشب چه چیزای خوردی اینطوری شدی؟

الان یه تکه نان بزار تو. فر خشک بشه بعد ریز ریز بخور که ضعف نکنی

اگر معدت دردت چند مدت دمنوش بابونه بخور یا دمنوش شیرین بیان

خب ببین دیروز و دیشب چه چیزای خوردی اینطوری شدی؟الان یه تکه نان بزار تو. فر خشک بشه بعد ریز ریز بخو ...

چیز خاصی نبوده که معده درد بگیرم 

اگرم چیزی خورده باشم که به هم نساخته باشه شکم درد میشم نه معده درد 

نه از دیشب شروع شد یهویی تاحالا اینطوری نشده بودم 

سر معدم خیلی درد میگیره