2777
2789
شرط میبندم متنو کامل نخوندی👍🏻

داشتم بهت فکر میکردم

برای شوهرم ک کار نداره

یا زندگیم ک پاشیده

یا بچه ایی ک مدام بخاطرش سرفکنده ام و گریون

دعایی سوره ایی ذکری نمیشناسی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی ادبیزبون درازیحاضر جوابی تهدید به قتلمون کرده دخالت بیجا تو همه چیحسادتفش ناموسی دادنکتک زدنکثیفی ...

همشون طبیعیه تووی این دوران ....

باهات سر جنگ ندارم دارم میگم دیدت رو عوض کن روشت رو تغییر بده....

به من میگی برای خانوادت ارزش نمیذاری

یا بساز یا جدا شو کلا ازدواج با آدم بچه دار سخته اون بچه همسرت هم ای رفتاراش از آسیب‌های طلاقه بعدم یه مدت حساسیت نشون نده شاید درست شد مردا وقتی ببینن رو یه چیزی حساسی بیشتر میرن سمتش 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

هیچکس بش زن نمیده

ساده ایی

بلانسبت جمع و همگی

اللن والدین میخان سر بچه ها رو از  سرشون کم کنه سریع شوهر میدن. ب گوش شوهرت بیار بگو تا بچه ات سرکش نشده زنش بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شرط میبندم متنو کامل نخوندی👍🏻

خانمه روز اول میدونسته که شوهرش پسر داره و باید باپسرش زندگی کنه ، مگ ب غیر این بوده؟!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

خب نمیشه به اون پسره هم خرده گرفت. 

بالاخره نامادریش هستی

رفتار خودت باهاش چه شکلیه؟ 

شاید جوری رفتار میکنی که باهات لج کرده

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
روز اول از کجا میدونستم اینجوریه!

می دونم خیلی سخته

میاد فقط یک غذا اماده باشه زیادم باهاش کرم نکیر یک هفته می مونه میره

خودتو سرگرم کن برو مسجد برو به خانواده ات سر بزن همش نمی خپاد وردپرس پسره باشی

ببین این پسره معلومه خیلی حتی از باباش خوشش نمیاد .به نظرم یا زود ازدواج کنه یا خونه اشو جدا کنه

پسر خوش اخلاقی نیست ولی بدون شرایط زندگی خوبی نداشته که اینطور تربیت شده

فکر اون هیچ اهمیتی برای ازدواج ما نداشتبچه خودم اینکار رو بکنه میکشمش

یه جا گفتی پسره خودخواهه ولی با این جملت که فکر اون هیچ اهمیتی برای ازدواج ما نداشت معلوم شد طرز فکر و خودخواهی خودت بیشتره چون بحث این نبود ازدواج کنی با یه پسر شما داشتی با یه مرد بچه دار ازدواج میکردی که اول باید به فکر اون بجه میبودی پس خود کرده را تدبیر نیس

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

چطوری مثلا

وقتی پسره هست،بیشتر به شوهرت برس،وقتی باباش نیست،معمولی باش با پسره.  بزرگه دیگه،بچه نیست که محبت بخواد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎