2777
2789
شاید خودت اون مرد بودی والان حس بدی میگیری

اخه حس میکنم اخر ازش جدا میشم فرار میکنم بعد پیدام میکنه رو صورتم اسید میریزه 

الان جز فوریت های وحشتناک من اسید ریزی حاضرم هر جور دیگه بمیرم اما صورتم چیزیش نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حس میکنم اخر ازش جدا میشم فرار میکنم بعد پیدام میکنه رو صورتم اسید میریزه الان جز فوریت های وحشت ...

۹۰ درصد مسائل منفی که بهش فکر می کنیم برامون اتفاق نمی افته باید این افکار از خودت دور کنی حالا ببین به چه صورتی میتونی موفق بشی

در نظریه تناسخ میگه شما براساس نوع اعمال وتفکرتون جایگاهتون در زندگی بعدی تعیین میشه پس در واقع این ...

بله درسته 

ولی خب طبق این نظریه ینی کسیکه بهش ظلم میشه باید ظلم رو بپذیره و قبول کنه که این یکم دور از منطقه آدم تا جاییکه میتونه باید تلاش کنه کسیکه نتونه بهش ظلم کنه باید کمک بخواد حتی تا جلوی ظالم رو بگیره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه اصلا عدالت نداره چون اگر اینجوری باشه شما الان هرکاری دلت میخواد میکنی بعدا مطمئنی که دوباره برمی ...

کاملا درسته برای این زندگی برگشتی نیست 

تناسخ یک چرخه خیلی بده فکر کن بارها کلاس دوم‌مجبور بشی تکرار کنی تا اون‌امتحان پشت سر بذاری 

فعلا امضا ندارم
من هیچ چیزیو رد یا تایید نمیکنماما آیا اثباتی وجود داره برای این نظریه هم؟..من میدونم خالق یکتا وجود ...

کتاب سفر روح و سرنوشت روح مایکل نیوتن بخون 

دوم دلورس کانن سخنرانی هاش موجوده ببین تو اینستا پر هست و کتاب هاش چند تاش ترجمه شده

فعلا امضا ندارم
هوش،مصنوعی بزنید میاد ولی درکل این یه بهانه هست برای کسایی که تو این دنیا به هر دلیلی به چیز هایی که ...

دقیقا منم تناسخ رو قبول ندارم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سلام دوست خوبم سرچ کنید آیات قرآن درباره رد تناسخ ،کلی آیه میاد .من یکیش رو براتون میفرستم 🙏آقا اما ...

بله عزیزم می‌دونم منم آیاتش رو خوندم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar