2777
2789
آره خب چون ما قبول داریم خدا عادله و حکیمه و هیچ چیزی رو بیهوده نمی افرینه پس منطقیه که اینچیزا باشه ...

ایا تناسخ خودش نشانه ای از عدالت توش دیده نمیشه؟ شما هر کار بدی بکنی نتیجه ش رو توی زندگی بعدیت میبینی و روحت ارتقا پیدا نمیکنه..

البته که بهشت و جهنم هم عدالت رو نشون میدن اما یه سری چیزاش برای من منطقی نیستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا تناسخ خودش نشانه ای از عدالت توش دیده نمیشه؟ شما هر کار بدی بکنی نتیجه ش رو توی زندگی بعدیت میبی ...

نه اصلا عدالت نداره 

چون اگر اینجوری باشه شما الان هرکاری دلت میخواد میکنی بعدا مطمئنی که دوباره برمیگردی و بهت فرصت میدن و بازم دوباره هرکاری دلت میخواد انجام میدی چون مطمئنی دوباره برمیگردی باعث نمیشه که آدما حداقل یکمی به کاراشون فکر کنن و خودشون جلوی خودشونو بگیرن 

ما حدیث داریم وقتی زمان مرگ میرسه آدما برای یه لحظه بیشتر موندن التماس میکنن ولی اجل مهلت نمیده چقدر انسان‌هایی که به خدا التماس میکنن تا یه لحظه به زندگی دنیا بر زدن و یه کاره خوب انجام بدن ولی خدا قبول نمیکنه اگه قرار به تناسخ بود خدا تو این دنیا برای همه آدما یجایی تو زندگی شون حجت رو براشون تموم نمی‌کرد امتحانات خدا همه بیهوده میشد و.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خانوما منظوراسی جیه؟ تناسخ چیه؟ یکی بهم توضیح بده! همون دنیای موازیه؟

نه عزیزم تناسخ ینی بمیری دوباره به یه چیز دیگه تبدیل بشی و به همین دنیا برمیگردی و بارها و بارها اتفاق میوفته تا از این چرخه خارج بشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

فکر کنم تو روستا و جای پر از سبزی و دارو درخت بودم چون میمیرم واسه همچین زندگی ای

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بعدچیزی یادمونم هست ازقبلیمون؟

میگن که نه 

ولی خب اسلام اینو قبول نداره عزیزم 

نه اصلا عدالت نداره چون اگر اینجوری باشه شما الان هرکاری دلت میخواد میکنی بعدا مطمئنی که دوباره برمی ...

در نظریه تناسخ میگه  شما براساس نوع اعمال وتفکرتون جایگاهتون در زندگی بعدی تعیین میشه پس در واقع این فرصتی برای تکرا گناه نیست 

فرض بفرمایید یک انسان ظالم وستمگر شاید با نقایص زیاد در جسم یا زندگی که به اون وارد میشه به دنیا بیاد

البته عزیز م من قصد قانع کردن کسی وندارم وصرفا نظرم وبیان کردم

برای مثال ته بهشت و جهنم کجاست؟ یه چیز بی نهایت که توش لذت یا عذاب وجود داره؟!بنظر شما منطقی هستش؟

جهنم ابدی نیست مگر برای کسانی که کلا خدارو قبول نداشته باشن مثل کافران و منافقان که در ظاهر ایمان دارن ولی در باطن نه و ۸ نفر دیگه (ربا خوار ، زنا کار ، مرتد (کسی که دیتش اسلام بوده و به دین دیگه ای روی آورده ) کسی که مومنی رو به قتل برسونه و جزاش رو پرداخت نکرده باشه ، کسی که خود کشی کنه ، هم دستیی و همکاری با دشمنان اسلام  . بر عکس بهشت . و تخ بهشت و حتی جهنم با توجه اعمال بشریت مشخص میشن هرکس که کار های بهتری انجام بده جای بهتری هم هست مثلا با اماان محشور میشن و هرکس که کار های بدتری کرده باشه جاش در لایه های پایین تری از جهنمه و یه سری ها جهنم رو درون خود آدما دونسته ان جایی که آدما با کارهای بدشون روبه رو میشن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .