2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگ‌اکسمم

75 بازدید | 14 پست

دوسه هفتس کات کردیم . یعنی من کات کردم چون رفتاراشو دوس نداشتم احساس میکردم دنبال سو استفادس . حرفاش قشنگ بود ولی رفتاراش مث حرفاش نبود :)) خیلی داشتم وابسته میشدم چند ساعت پیام نمیداد دیوونه میشدم آخرش خلاص کردم خودمو بلاک کردم الانم شرایط زندگیم خیلی بده از یه وریم دلتنگ اونم نمیدونم چیکار کنم واقعا 🥲 واسه هیچکس اینجوری نبودم تاحالا رابطمونم خیلی کوتاه مدت بود

من ۶ سال ت رابطه بودم ۶ ماه کات‌میکردیم بد آشتی ۲ ماه‌کات آشتی😂😂😂

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که حرف و عملش یکی نباشه بیشتر به فکر سواستفاده اس،دلتنگی برای همچین آدمی هدر دادن وقتته،دوره اش که بگذره یادت میره کی بود اصلا،فقط بهش برنگرد وپیامم نده،کلا بلاک

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

الان ازدواج کردین؟

نامزدیم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

منم ۶ ماهه با یکی تو رابطم دوبار تا الان کات کردیم نمیدونم این سری میاد یا نه🥴

😂😂😂میاد بابا میاد

این‌مردا انقد سر کسی ک‌دوسش داشته باشن کنه میشن 

البت ی وقتایی پرنسس میشن باید ت اصول رابطه رو حفظ کنی اگ عشقی این وسط باشه درک دو طرفه خیلی مهمه همچی دو طرفه

😂😂😂میاد بابا میاداین‌مردا انقد سر کسی ک‌دوسش داشته باشن کنه میشن البت ی وقتایی پرنسس میشن باید ت ...

خیلی غد و مغروره 

دیونس یهو میزنع به سیم آخر 

البته منم کارای الکی زیاد میکنم

الکی خواستم قهر کنم باهاش به کات انجامید 😑

🎀l'm just a girl

خیلی غد و مغروره دیونس یهو میزنع به سیم آخر البته منم کارای الکی زیاد میکنمالکی خواستم قهر کنم باهاش ...

منم زیاد اذیت میکردم ی کارای میکردم طفلک سکته میزد

😂😂

همین ی چیزایی گفتم باعث شد ۶ ماه کات کنیم آخر سرم خودم آشتی کردم بعد ۶ سال اولین بارم بود چون‌مقصر بودم اونم از خدا خواسته پیام داد انگار منتظر بود