2777
2789

زاج از عطاری بگیر آسیاب کن .

بعد حمام زیر بغلت رو خیس کن و از پودر زاج به زیر بغلت بزن تا یک هفته عرقت بی بو میشه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکاپ کارم خیلی خوبه خداییبرای موهام چی عرق بزنه بچسبه به کف سرم چیکار کنم

عرق نمیکنه خودشون میدونن چیکار کنن 

هوا هم خنک شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

یادش بخیر چند ماه قبل عروسیم این دغدغم بود که عرق نکنم بوی گند بگیرم،،مام استفاده کنم یدونه هم اسپری ...

از زیر بغل خیلی عرق نمیکنم

وقتی میرقصم صورتم و موهام خیلی خیس عرق میشه

تازه عروسم،برام آرزوی خوشبختی کنید🥹😍

مداوم نباید بزنی هر از گاهیی بزنی اشکال نداره

غدد لنفاوی زیربغل و تحریک میکنه باعث تورمشون میشه هیچوقت اینکارو نکن اسی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

غدد لنفاوی زیربغل و تحریک میکنه باعث تورمشون میشه هیچوقت اینکارو نکن اسی

من برای مهمونی ها و مراسم ها استفاده میکنم هیمشه

روزانه مام میزنم

تازه عروسم،برام آرزوی خوشبختی کنید🥹😍

زینک اکساید بزن زیر بغل هات عرقت دیگه بو نمیده

هيچوقت اینکارو نکن باعث تورم غدد لنفاوی میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من برای مهمونی ها و مراسم ها استفاده میکنم هیمشهروزانه مام میزنم

خودت میدونی خیلی مضره اصلا نباید استفاده بشه

آذر ماهه اخه من تو سرمای زمستون هم رقص میکنم خیلی عرق میکنم

بنظرم الکی نگرانی همه اینا بستگی به آرایشگاهی که انتخاب میکنی داره 

اگه موی چسبیده به کف سر بهت میاد که همین مدلی شنیون کن یع فرق هم باز کن نهایتش ۲تا سوسکی بذار و حالشو ببر😍

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

هيچوقت اینکارو نکن باعث تورم غدد لنفاوی میشه

یه بار اشکال نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...