2777
2789
عنوان

نمیتونم نوجوونارو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 112 پست
این یکی خیلی بده نمیشه سر بسته به مادرت بگی و راجب اینجور موارد و گرایش ها با مادرت صحبت کنی ولی اسم ...

ببین مامانم واقعا شخص آگاهیه، جوری نیست که بگم کلا راجب همچین چیزی اطلاعی نداره

از طرفی ظاهر اون شخص و... واقعا چیزیه که عادی نیست

به نظرم یه چیزایی می‌دونه و نمی‌خواد قبول کنه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه واقعا گرایشش این نباشه و تحت فضای مجازی باشه در دخترا این نوع گرایش ها پایدار نیستند اغلبیا مم ...

نه بابا... خیلی وقته باهمن، از طرفی تا جاهای زیادی ام پیش رفتن باهم

تو رابطه های قبلیشونم درگیر همین گرایش بودن، این موارد رو می‌دونم واقعا

یا خدااااونوقت اینا از طریق مدرسه دوست شدن؟خواهرتون خودش به سما میگه که گرایشم چیه؟

فکر کنم...در جریان اون اوایلش نیستم

آره... ریز به ریز جزییات رو بهم میگه💀

واقعا خیلی... بعد مثلا باهم میرن بیرون، مامانم فکر می‌کنه گل دخترش با دوستش رفته درس بخونه و اینا... ...

رابطه دارن؟ 

ازینا هم میگه بهت؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

رابطه دارن؟ ازینا هم میگه بهت؟

واقعا نمیتونم باز کنم خیلی چیزا رو

ولی خب طرف با هر گرایشی شب بره خونه پارتنرش بخوابه قطعا یه بحثی هست دیگه...

واقعا نمیتونم باز کنم خیلی چیزا روولی خب طرف با هر گرایشی شب بره خونه پارتنرش بخوابه قطعا یه بحثی هس ...

منظورم اینه این موضوع رو هم تعریف میکنه؟ 

یعنی اینم رسما گردن می‌گیره ؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

فکر کنم...در جریان اون اوایلش نیستمآره... ریز به ریز جزییات رو بهم میگه💀

تو مدرسه ها خیلی هست فکنم مدرسه شده مکان/:شنیدم اینو..

البته خب...تقصیر خودشونم نیست زیاد فکر میکنن واقعا گرایششونه در صورتی که لزبی.ن واقعی شاید 0.2 درصد باشه اینو امار گفته. و الا این چجور گرایشیه که یهوو میزنه بیرون

یکی تو مدرسه لزه بقیرم همینجور میکنه.

قبلا ها یه گرایش به پول بودالان به حیوان بودن به اشیا به اسمون به زمین به همه چی گرایش دارن

منم از این نوجونایی که میگی متنفرم عزیزم تنها نیستی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منظورم اینه این موضوع رو هم تعریف میکنه؟ یعنی اینم رسما گردن می‌گیره ؟

به روش بیارم که گردن میگیره قطعا، پررو تر از این حرفاست 

ولی جفتمون خودمونو می‌زنیم به اون راه

در این حده که برگرده خونه و حالا همینطوری عادی بگه که خسته ام، دیشب تا صبح نخوابیدیم خوابم میاد و اینا💀

تو مدرسه ها خیلی هست فکنم مدرسه شده مکان/:شنیدم اینو..البته خب...تقصیر خودشونم نیست زیاد فکر میکنن و ...

اینا بیشتر بخاطر فضای مجازیه و معمولا غذاهایی که میخورن مشکل داره طبع شونم احتمالا بهم خورده اینجوری فک میکنن یه عده شونم فقط جوگیر شدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو مدرسه ها خیلی هست فکنم مدرسه شده مکان/:شنیدم اینو..البته خب...تقصیر خودشونم نیست زیاد فکر میکنن و ...

خواهر خودم دانش آموزه، تو مدرسه ها که واقعا یه وضعیتیه

نصف کلاسشون تقریبا با یکی تو همون مدرسه پارتنرن

نصف دیگه ام در جریان روابط اون دسته اول هستن

ولی تعدادی از این کاپلا رابطشون واقعا جدیه، ولی خب اقلیتن

من تو فضای مجازی دیدم یه پسره ۱۱ ساله داره میپرسه من از پسرا خوشم میاد ایا گرایشاتم متفاوتههمه چیو ا ...

دقیقاً تو سن بد یه سری چیزا میشنون،که خیلی هاشون نتونستن درکش کنن و عادی نشون دادن این گرایشات باعث شده بی پرواتر اشتباه کنن و روش تاکید داشته باشن و حتی حس به روز بودن و کول بودن بهشون دست بده و حتی خیلی هاشون برای اینکه یه جور باکلاس دیده بشن به خودش تلقین اشتباه کنه. 

البته به نظر من یکی از دلالیل زیاد شدن این موارد تو ایران، جدابودن دختروپسر تومدارس وفشار جنسی، عاطفیه که تو این سن روشون هست و با این تلقین ها سعی میکنن به سمت همجنسشون برن

اینا بیشتر بخاطر فضای مجازیه و معمولا غذاهایی که میخورن مشکل داره طبع شونم احتمالا بهم خورده اینجوری ...

به بیشتر به خاطر این انیمه های مورد دار هست میبینن روشون اثر میزاره

کاربری دست۱۰نفر میباشد