سلام عزیزان. من ۲۹ سالمه و چهارساله ازدواج کردم. کارشناسی دارم و میخوام یه بار دیگه واسه کنکور سراسری بخونم واسه دندونپزشکی. از طرفی میخوام تیر اقدام کنم برای بارداری. به نظرتون امکان پذیره این دوتا کنار هم؟ کسی تجربشو داره کمکم کنه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
عزیزم اگه واقعا قصد ادامه تحصیل داره فعلا برای بچه دار شدن اقدام نکن ولی خوب کلا شرایط خیلی مهمه اگه کمک داری کسی ک بچتو بعد از دنیا اومدن بزرگ کنه اونجوری فقط دوران بارداری ک بخای همزمان درسم بخونی یکم سخته ک البته شدنیه
یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه میخوردم ولی امروز فقط بهشون میخندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیتهای پرسر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که میمونه برات. میخندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ به نظر میرسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
نه واقعیتش اینه که نمیشه چون باید خیلی درس بخونی تا قبول بشی و اگر هم بچه دار بشی تقریبا تمام وقتتو مراقبتش پر میکنه مگر اینکه کلا بدی یکی دیگه بزرگش کنه
قبولی در این رشته لازمه ش پشتکار فراوونه اگه باردار بشی بخاطر تغییرات فیزیکی و هورمونی و ناخوشی های این دوران نمیتونی درست و حسابی بچسبی به درس! البته ممکنه هم خوش شانس باشی و دوران بارداریت اصلا بد نباشه که درصد کمی اینجورین! بنظرم ریسکه،دوتاش باهم جور درنمیاد،اول درس بخون با موفقیت قبول شو بعد اقدام کن.
درس خوندن خصوصا رسیدن به این جایی که شما دوست داری تلاش زیادی میطلبه ودر ضمن استرس زاست وبچه آوردنم باید بدون هیچ دغدغه وفکری باشه استرس نداشته باشی به نظرم یکم سخته هردوش باهم ولی شدنیه
دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
بزارین لااقل کنکور بدید و دانشگاه برین و تا مدرک لیسانس رو بگیرید بعد اقدام کنید عجلهای نیست بچه دار هم بشید تا ۲،۳ سال اول فقط باید مراقبش باشید شاید اون موقع حتی فکر ادامه تحصیل هم از سرتونافتاد