سلام عزیزان. من ۲۹ سالمه و چهارساله ازدواج کردم. کارشناسی دارم و میخوام یه بار دیگه واسه کنکور سراسری بخونم واسه دندونپزشکی. از طرفی میخوام تیر اقدام کنم برای بارداری. به نظرتون امکان پذیره این دوتا کنار هم؟ کسی تجربشو داره کمکم کنه.
شما خودتون ماما هستین و باید خوب بدونین پروسه 9 ماهه ی شکل گیری جنین تو بدن چه محدودیت هایی برای مادر ایجاد میکنه ... که خب نمیشه کنارش راحت درس خوند اونم برا کنکور تجربی و رشته های تاپ...
خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دندون و دارو و پزشكي علاوه بر زيست و شيمي قوي رياضي و فيزيك هم ميخواد شما كه مامايي آوردي معلومه از فيزيك و رياضي ضربه خوردي واسه اينا بايد بري كلاس هر كلاس هم ٦ ساعته بعلاوه بايد آزمونم بدي هر هفته من الان باردارم ١ ربع نميتونم رو صندلي بشينم چه برسه چند ساعت
[QUOTE=57209583]یک سال که خوندین قبول شدین؟ میشه کمی راهنماییم کنین؟ که چند ساعت و چطور بخونم که نتیجه ی بهتری بگیرم ...[/QUOTE]
من رفتم خارج از كشور خيلي سخت بود و خيلي موقع ها نا اميد ميشدم سنم هم از شما كمتر بود خيلي از زندگي عقب افتادم اما ارزش داشت ،خيلي خوندم ،انگيزه قوي ميخواد خيلي بايد تلاش كني