2777
2789
عنوان

تحصیل کرده ها میشه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 33 پست

شما خودتون ماما هستین و باید خوب بدونین پروسه 9 ماهه ی شکل گیری جنین تو بدن چه محدودیت هایی برای مادر ایجاد میکنه ... که خب نمیشه کنارش راحت درس خوند اونم برا کنکور تجربی و رشته های تاپ...

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلانمیشه...فرض میگیرم شماحاملگیتون فوق العاده رضایتبخش باشه.اصلاویارنداشته باشین وهزارتاکوفت وزهرماردیگه که توزمان حاملگی براهرخانومی پیش میادونداشته باشین وبتونین بخونین...زمانی که بچه بدنیابیادمحاله بذاره تمرکزداشته باشین اونم رشته ای که به ساعات خوندن خیلی زیاداحتیاج داره...منم توسن 24سالگی بابچه چندماهه همین نیتوداشتم..روزاتاکتاب دستم میگرفتم دخترم میومدگریه میکردونمیذاشت بخونم گفتم عیب نداره شبامیخونم تقریبایک هفته شب تاصبح میخوندم صبحم کارای بچه وخونه و...درطول روزسه جهارساعتیم به زوراگه وقت میشدوبچه میذاشت میخوابیدم..یک هفته شدومن ازپاافتادم روبه مرگ شدم..اول بخونین کنکوربدین بعداقدام کنین...اگه اقدام کنین همیشه حسرت کنکورتوذهنتون میمونه

والا چون واسه تدریس و اینا مشغول بودم خیلی غریبه نیستم. رتبه کنکورمم اون موقع خیلی خوب شد ولی اشتباه ...

اگه رتبتون ميخورده 

سارمان سنجش مراجعه كنيد اجازه ميدن تغيير رشته بديد

دو سه تا از بچه هاي ما اينجوري اومده بودن

من ليسانس پرستاري داشتم بعد دندانپزشكي خوندم سال ٢٠٠٥ ولي مجرد بودم خيلي سختي كشيدم اما ارزشش رو داش ...

یک سال که خوندین قبول شدین؟ میشه کمی راهنماییم کنین؟ که چند ساعت و چطور بخونم که نتیجه ی بهتری بگیرم؟

مامايي فوق ديپلمي؟؟

دندون و دارو و پزشكي علاوه بر زيست و شيمي قوي رياضي و فيزيك هم  ميخواد شما كه مامايي آوردي معلومه از فيزيك و رياضي ضربه خوردي واسه اينا بايد بري كلاس هر كلاس هم ٦ ساعته بعلاوه بايد آزمونم بدي هر هفته من الان باردارم ١ ربع نميتونم رو صندلي بشينم چه برسه چند ساعت

بعد این همه سال؟؟؟ 

فكر كردم هنوز دانشجويين

تو دوره دانشجويي امكانش بود تا سال اخر

چرا اقدام نكرديد؟؟

اگر سراسري خوندين 

ديگه نميتونيد بازم سراسري بخونيد

يا بايد يه هزينه زيادي به دانشگاه بپردازيد كه نزينش معادل ازاد ميشه

[QUOTE=57209583]یک سال که خوندین قبول شدین؟ میشه کمی راهنماییم کنین؟ که چند ساعت و چطور بخونم که نتیجه ی بهتری بگیرم ...[/QUOTE]

من رفتم خارج از كشور خيلي سخت بود و خيلي موقع ها نا اميد ميشدم سنم هم از شما كمتر بود خيلي از زندگي عقب افتادم اما ارزش داشت ،خيلي خوندم ،انگيزه قوي ميخواد خيلي بايد تلاش كني