2777
2789
عنوان

کسی که تو کار کنکوره بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 20 پست
جواب تماس و پیام هایی ک اذیتت میکنه رو نده بگو گوشیم پیشم نیستاخبار و چیزایی ک باعث میشه افکارت بهم ...

همشو انجام دادم 

بجز نوشتن 

اونم انجام میدم از امروز ببینم‌چی‌میشه

مرسی عزیزم:)

من سیم کارتم کلا در اوردم و جواب کسیو نمیدمهیچ جاهم نمیرماما همه خبر دارن منم فقطططط استرس بقیه رو د ...

چقدر منی ولی سعی کن آهنگ گوش بدی وقتی این فکرا میاد سراغت خدایی تو وقتی قبول شی چندماه اول اونا خبر دارن بعد دیگه یادشون میره و تو میمونی و خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سیم کارتم کلا در اوردم و جواب کسیو نمیدمهیچ جاهم نمیرماما همه خبر دارن منم فقطططط استرس بقیه رو د ...

بزار یچیز دیگه هم بهت بگم تو حتی پزشکی بهشتی هم قبول بشی باز اون آدما ی حرفی دارن ک بزنن و تورو بهم بریزن

من چندسال پشت کنکور بودم مدام پیگیر بودن و حرف می‌زدن حتی حالا هم ک قبول شدم دارم میرم باز ایراد میگیرن از رشته و دانشگاه و همه چی

پس بخاطر حرف بقیه زندگی نکن

تنها چیزی ک مهمه آرامش خودت و آینده خودته 

نمیدونم چرا انقد استرس دارم‌شروع کردم منظم میخونم برناممو پیش‌میبرم ولی ی نا امیدی بدی دارم آخه میدو ...

وقت داری به اندازه کافی تا کنکور 🥺

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

چقدر منی ولی سعی کن آهنگ گوش بدی وقتی این فکرا میاد سراغت خدایی تو وقتی قبول شی چندماه اول اونا خبر ...

اره همه اینارو میدونم حتی میدونمم وقتی قبول شم باز چقد حرف میزنن ولی متاسفانه زیادی اهمیت میدم :)

رشتتون چیه؟

رشته ی خودم روانشناسی 

ولی در زمینه مشاوره کار میکنم 

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷