2777
2789
۱۰ ساعت میانگین روز تعطیلبا مدرسه ۶ ساعتیه ساعت بخون ده دیقه استراحت کن هر سه ساعت بکنش ۱۵ دقیقه

مرسی. پس مدرسه هم میرفتی 

انقدر همه میگن باید روزی حداقل 12 ساعت بخونی سردرگم شده بودم

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خب بماچه که پزشکی قبول شدی خیلی کار شاخی نکردی با این افزایش ظرفیتا اون قبلا بود که پزشکی خیلی ارج و ...

شما برو قبول شو اگر میتونی

ایشون اومده به کنکوریا راهنمایی بده همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بماچه که پزشکی قبول شدی خیلی کار شاخی نکردی با این افزایش ظرفیتا اون قبلا بود که پزشکی خیلی ارج و ...

اون قبلنا کسی نهایی نمی‌داد که این استرسو تحمل کنه

اگه کار شاخی نیست بفرما کنکور بده با همین شرایط قبول شو 

به تو ربطی نداره که قبول شدم به کسایی ربط داره که راهنمایی میخوان

شما برو قبول شو اگر میتونیایشون اومده به کنکوریا راهنمایی بده همین

ممن به پزشکی علاقه ندارم همه که نباید پزشک بشن من تو کار خودم موفقم

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

مرسی. پس مدرسه هم میرفتی انقدر همه میگن باید روزی حداقل 12 ساعت بخونی سردرگم شده بودم

نه گوش نده هر کس بستگی به توانایی های خودش داره

مدرسه هم همین طور اگه اذیتت میکنه نرو اگه نه برو واس نهایی لازمه

هدفش از گفتن اینکه پزشکی قبول شده کمک و راهنمایی به بقیه بود. ضمنا اگه کار شاخی نیست کنکور بده ببینم میتونی قبول بشی یا نه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

واس کدوم درس گرفتی این کتابو؟ببین اگه تموم کردی اولو شروع کن هر چه سریع تر ینی منتظر نباش واس بعد عی ...

شما دروس کنکور و نهایی رو تا کی تموم کردی؟

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

اون قبلنا کسی نهایی نمی‌داد که این استرسو تحمل کنهاگه کار شاخی نیست بفرما کنکور بده با همین شرایط قب ...

شوهر خودم امسال میخواد کنکور بده فقط پنج درصد سهمیه داره من گفتم فقط دندون پزشکی قبول شدی نمیذارم بری

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

ممنونمرتبه تون میشه بگید توی چه منطقه ای؟و اینکه برای فیزیک چه کتابی پیشنهاد میدید

منطقه ۲

منبع اول میکرو یا خیلی سبز یا نشرالگو 

یکیش رو انتخاب کنین خیلی سبز خیلی آسونه و نشرالگو خیلی قدیمیه سوالای کنکور های خیلی قبل رو داره

منبع دوم نردبام واس زمان ما خوب بود ولی شنیدم ای کیو خیلی پیشرفت کرده

دو تا منبع کافیع