2777
2789
عنوان

بامداد خمارو میبینید

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 41 پست
میشه لینک کانال بدی؟

عضو کانال فیلم نیستم اما اسمشو با هشتک سرچ کن بعد پیداش کن.

#بامدادخمار‍ یا #بامداد_خمار‍  رو تو پیام ذخیره شده تلگرام بنویس بعد بزن روش.  بعد برو قسمت پست عمومی.

اون جا کلی کانال میاد که داخلش فیلم رو گذاشتن

خسته تر از اونی هستم که تصور کنی...

خدا خیرت بدهچقدر خوشحال میشم میبینم مردم هنوز به حلال حروم حساسن خیر از زندگیت ببینی عزیزم وایستا هم ...

قربونت عزیزم 🤍 سعیمو میکنم رعایت کنم واقعا تو همه مسائل خودمو میزارم جای طرف مقابل مثلا عوامل این فیلم میگم راضی بودم دیگران این کارو بکنن؟ اره به احتمال زیادهمین کاروکنم چون دوست دارم ببینمش واقعا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چی میشه مگهاینهمه‌ مسئول‌ تو کشور دزدی میکنن‌یه فیلم‌ دیدن از تلگرام‌ دزدی حساب میشه مگه😑

منطقی بخوایم فکر کنیم دزدی دزدیه دیگه قشنگم کوچیک و بزرگ نداره🤍

وا چی میشه مگهاینهمه‌ مسئول‌ تو کشور دزدی میکنن‌یه فیلم‌ دیدن از تلگرام‌ دزدی حساب میشه مگه😑

دزدی دزدیع فرق نداره

از جیب مسیولین نمیدزدی که از جیب عوامل سریال میدزدی که راضی نیستن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خب فیلمای نمایش خانگی رو یجورایی به پلتفرما مثلا همین شیدا میفروشن و اونام پخشش میکنن درازاش باید از ...

اشتراک هم نخری با اینترنت گوشی از همون سایت حالا یا فیلیمو یا نماوا ببینی بازم حلاله هزینش از نت گوشی میره

خود بخش فیلم و سریال روبیکا منظورتونه یا کانالای عادی؟من الان نگاه کردم خود روبیکا نذاشته بامداد خما ...

خود بخش فیلم و سریال 

گفتم که من این سریال رو نمیدونم اما بعضی از سریال هارو میذاشت

عضو کانال فیلم نیستم اما اسمشو با هشتک سرچ کن بعد پیداش کن.#بامدادخمار‍ یا #بامداد_خمار‍ رو تو پیام ...

ممنونم❤️

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹