منم نگفتم تدلیس برای مرد نیست هم برای زنه هم برای مرد من زن رو مثال زدم چون خودم دخترم
بیماری روانی هم تو موارد تدلیسه تو یه سایتی دیدم
بیماری که از بچگی دارم به احتمال زیاد روانی یا مغز و اعصاب هست
تو فیلمای شرق اسیایی دیدید اساتید هنرهای رزمی یا راهبان بودایی میشینن چشماشونو میبندن تمرکز میکنن؟ به اون کار میگن مراقبه و مراقبه به معنی مراقب اعمال بودن و گناه نکردن نیست
دخترایی که بیماری های بدتر از من داشتن بیماری هاشونو میدونستن و به خواستگار گفتن این بیماری رو دارن و با پسری ازدواج کردن که قبول داشته بیماریشونو ولی من حتی اسم بیماریمم هنوز معلوم نشده چیه و اطرافیانم بعضیاشون فکر میکنن سالمم و اگه ازدواج کنم ممکنه پسره باور نکنه من یه بیماری دارم چون بیماری روانی یا مغز و اعصابه تو ظاهرم مشخص نیست و بعد ازدواج پسره فکر کنه من از عمد میخوام این جوری باشم و کلی اذیتم کنه که به خیال خودش منو درست کنه
حتی اگه ازدواج هم نکنم اطرافیانم هم که فکر میکنن من سالمم و از عمد میخوام این جوری باشم سرکوفت میزنن بهم تا به خیال خودشون منو درست کنن
خدا بیماری رو که داد باید کاری میکرد معلوم شه اسم این بیماری چیه ولی انگار خدا نمیخواد معلوم شه اسم این بیماری چیه و این اوج ظلم خداست که به یه نفر یه بیماری بده و نذاره معلوم شه بیماریش چیه تا دیگران کلی بهش سرکوفت بزنن و سر چیزایی که دست خودش نیست قضاوتش کنن من چندبار دکتر رفتم نفهمیدن چیه حتی جوریه که تو یه ساعت تو مطب دکتر باشم نشون نمیده خودشو به قدری نا واضحه که خیلیا منو میبینن فکر میکنن سالمم درحالی که علائم بیماری تو زندگی خودشونو نشون میدن
باطن افراد که مشخص نمیشه معمولا قبل ازدواج و وقتی میگیم طرف مذهبیه یعنی اهل نماز و روزه و... هست اما خیلی از همین افراد با زن هاشون بدرفتاری میکنن