2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15259 بازدید | 952 پست
امام زمان علیه السلام آدم حرف گوش کنی کهتشخیص بلد نیست نمی‌خواهند .بچه ها تون رو آدم مستقل تربیت کنی ...

چقدر قشنگ گفتین 

تربیت بچه ها مثل قدیم نیست که فقط به خانواده بعد بشه مدریه بعد دوست 

الان فضای مجازی هم به این ها اضافه شده 

و کاری هم ازمون بر نمیاد 

جز اینکه خوب و بد رو بهشون یاد 

و توکل کنیم بخدا 

من همیشه میگم خدایا تو  تربیت بچه ام رو برعهده بگیر  و مسیر رو نشونش بده 

ممکنه من کم بزارم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا به جای اینکه اینهمه از گناه و گناهکاری حرف میزنید و روش متمرکز شدید و کل ذهن خودتون و بقیه رو در ...

تبادل نظر جانم

اینجا از همه چیز حرف میزنیم نه صرفا گناه

میتونید بخونید پستا رو پست مفید زیاد گذاشتن دوستان

اینجا برای درد و دل کاربراست ک از قلب و احساسشون راجب صاحب‌الزمان بگن 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
چقدر قشنگ گفتین تربیت بچه ها مثل قدیم نیست که فقط به خانواده بعد بشه مدریه بعد دوست الان فضای مجازی ...

متاسفانه بعضی از والدین هم تحت تاثیر مجازی کلی رفتارشون تغییر کرده 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
عزیزممم 💘خدا رحمت کنه خواهرت رو یکی از اسم های خداوند رب هست یعنی پرورش دهنده و رشد دهنده خداوند با ...

ممنونم عزیز دلم براصحبتهات

حالم خوب نیست دلم پرمیکشه دلم میخاد از خونه بزنم بیرون برم همه جا روبگردم اما تهش میرسم ب اینکه تو این دنیا نیست دلم میجوشه  قلبم مچاله میشه دلم خون میشه حالم بده بد 😭😭😭😭😭

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

امام زمان (عج)، امامِ حاضرِ ماست، نه دور و فراموش‌شده.

هر وقت کار به سختی می‌کشد، باید دل را به او گره زد،

چون او واسطه‌ی رحمت خداست، چراغ امید در شب‌های تاریک.

من هم این روزها پناه آورده‌ام به شما، یا صاحب‌الزمان…

پدرم بیمار است، دل‌مان خسته است، چشم‌مان به نگاه شماست.

از دیشب فقط با شما حرف می‌زنم و می‌گویم:

«یا امام زمان، می‌شه شفاش بدی؟

یه نگاهت رو از ما دریغ نکن، خودت پیش خدا شفاعتش کن…»

می‌دانم صدایم را می‌شنوی،

و یقین دارم هیچ دعای دلسوزانه‌ای بی‌جواب نمی‌ماند. 🌷

همه چشم امیدم به شماست آقا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خدا کمک کنه به جفتمون من اصلا انتظار ندارم خدا شفام بده بیماری های مادرزادی معمولا خوب نمیشن فقط میخ ...

مال من چند ساله شروع شده . اینکه بقیه فکر می کنن ما توهم میزنیم یا حساسیم یا ذهنمون بیماره و وسواس داریم ایناست که خیلی ازار دهندست

ان شاءالله که خدا راهی برامون بزاره که این مشکل رو بتونیم بفهمیم 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

من نگفتم بیماری رو اطلاع نده عزیز، اتفاقا برعکس گفتم باید اطلاع بدید. حتی نوشتم با مشاور هم صحبت کنی ...

منم نگفتم تدلیس برای مرد نیست هم برای زنه هم برای مرد من زن رو مثال زدم چون خودم دخترم

بیماری روانی هم تو موارد تدلیسه تو یه سایتی دیدم

بیماری که از بچگی دارم به احتمال زیاد روانی یا مغز و اعصاب هست 

تو فیلمای شرق اسیایی دیدید اساتید هنرهای رزمی یا راهبان بودایی میشینن چشماشونو میبندن تمرکز میکنن؟ به اون کار میگن مراقبه و مراقبه به معنی مراقب اعمال بودن و گناه نکردن نیست

دخترایی که بیماری های بدتر از من داشتن بیماری هاشونو میدونستن و به خواستگار گفتن این بیماری رو دارن و با پسری ازدواج کردن که قبول داشته بیماریشونو ولی من حتی اسم بیماریمم هنوز معلوم نشده چیه و اطرافیانم بعضیاشون فکر میکنن سالمم و اگه ازدواج کنم ممکنه پسره باور نکنه من یه بیماری دارم چون بیماری روانی یا مغز و اعصابه تو ظاهرم مشخص نیست و بعد ازدواج پسره فکر کنه من از عمد میخوام این جوری باشم و کلی اذیتم کنه که به خیال خودش منو درست کنه 

حتی اگه ازدواج هم نکنم اطرافیانم هم که فکر میکنن من سالمم و از عمد میخوام این جوری باشم سرکوفت میزنن بهم تا به خیال خودشون منو درست کنن

خدا بیماری رو که داد باید کاری میکرد معلوم شه اسم این بیماری چیه ولی انگار خدا نمیخواد معلوم شه اسم این بیماری چیه و این اوج ظلم خداست که به یه نفر یه بیماری بده و نذاره معلوم شه بیماریش چیه تا دیگران کلی بهش سرکوفت بزنن و سر چیزایی که دست خودش نیست قضاوتش کنن من چندبار دکتر رفتم نفهمیدن چیه حتی جوریه که تو یه ساعت تو مطب دکتر باشم نشون نمیده خودشو به قدری نا واضحه که خیلیا منو میبینن فکر میکنن سالمم درحالی که علائم بیماری تو زندگی خودشونو نشون میدن 

باطن افراد که مشخص نمیشه معمولا قبل ازدواج و وقتی میگیم طرف مذهبیه یعنی اهل نماز و روزه و... هست اما خیلی از همین افراد با زن هاشون بدرفتاری میکنن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مال من چند ساله شروع شده . اینکه بقیه فکر می کنن ما توهم میزنیم یا حساسیم یا ذهنمون بیماره و وسواس د ...

من از بچگی این بیماری رو دارم 

ولی مامانم منو دکتر نمیبرد و میگفت بزرگ شم همه مشکلاتم رفع میشه ولی بزرگ شدم و رفع نشدن و بعضیاشون بیشترم شدن تو بزرگسالی چندبار دکتر رفتم ولی نفهمیدن چیه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اینکه گرفتاری داریم مریضی داریم یا هر چی دیگه.بعد سراغ شون رو میگیریم خیلی بده . انقدر ما باید برای ائمه هامون ارزش و احترام بذاریم که دعای اول و همیشگی مون سلامتی و ظهورشون باشه. و به همه وعده ی اینکه ظهور نزدیکه رو بدیم. ائمه خیلی بزرگوارن مثلا حضرت بی بی فاطمه زهرا ۱۴۰۰ سال پیش برای تک تک ماهایی که الان هستیم دعا میکردن و نام میبردن دونه دونه😭😭😭😭😭😭