2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14967 بازدید | 940 پست
👏👏👏خیلی عالی بود تک تک جمله هاتون رو باید با طلا نوشت..مخصوص این جمله تون : خود خواسته گناه نکنیم ...

بله کاملا درسته.خوب روایت هم داریم که سبک شمردن گناه،خودش گناه کبیره هست

گناهی هم که خودخواسته انجام میدیم به نظرم همینه.یعنی قبح گناه اونقدربرامون کوچیه که خودخواسته گناه میکنیم.من که پراز گناهم وامیدم به رحمت ومهربانی خداست

خدایا بی نهایت شکرت

خدایا ظهور امام زمانمون رو نزدیک کن 🤲🏻

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هممون یه خورده شیشه هایی داریم تو وجودمون که شیطون برامون خوب جلوه میده و مغرورمون میکنه متاسفانه😓

من بقیه جملمو نگفتم...چون حوصله تعلیقی نداشتم...

کسی ک باید مطلب بگیره..میگیره

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 🌹

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

امام زنده و حی و حاضر مهربان تر از همه دنیا حتی پدر و مادر فرض کنید الان امام حسین زنده بود چه حسی داشتید در حالی که در روایت داریم امام مهدی از همه ائمه مهربان تر هستن و مقامشون بالاتر السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

ازش میخام کمکم کنه غیبت نکنم درحال حاضرتنهاگناهم همینه دراین دنیای ترسناک ازت میخام همیشه مراقبم باشی بیراهه نرم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

میتونی بهم کتاب معرفی کنی؟ یا پادکست؟

چشم قشنگم تو تاپیک هفته پیش تگت میکنم اون جا یکی کتاب خوبی گذاشته 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یامهدی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بله کاملا درسته.خوب روایت هم داریم که سبک شمردن گناه،خودش گناه کبیره هستگناهی هم که خودخواسته انجام ...

منم همینطورم 🥲 دوست دارم وقتی میرم پیش خدا ازم راضی باشه

ان شاءالله قبل از اینکه دیر بشه به خودش برگردیم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

ازش میخام کمکم کنه غیبت نکنم درحال حاضرتنهاگناهم همینه دراین دنیای ترسناک ازت میخام همیشه مراقبم باش ...

فقط میگم خوشبحالت 

کاش منم بتونم گناهانم رو به حداقل برسونم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

اگ پیاممو دیدی برام دعاکن یامهدی من چرامادرنمیشم ۷سال داره میشه و درحسرتم دشمن شادم این روزا خنده های ازته دل اون مرد ظالم دلمومیشکونه ارومم کن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من بقیه جملمو نگفتم...چون حوصله تعلیقی نداشتم...کسی ک باید مطلب بگیره..میگیره

نمیشه غیر مستقیم بگید؟ شاید نظرتون عوض شه اگه دربارش حرف زده شه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

هر خوبی تو دنیا به ما میرسه باید اول از کانال امام زمان رد بشه پس تو مشکلاتتون به امام زنده امام مهربان مهربان ترین پدر دنیا متوسل بشید و ایشون را شفیع قرار بدید بین خودتون و خدا قرآن زیاد بخونید امام زمان جوان هایی را که قران میخونن را دوست داره و بهشون نظر رحمت دارن

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺