2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15259 بازدید | 952 پست
مراقبت از زبان ،حذف غیبت و تهمت از رفتارمون ،کنترل چشم از دیدگاه من مهم ترین چیز برای نشکستن دل آقا ...

برای حذف غیبت خصوصا تو جمع راهکاری دارین؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام زمانم 🥺 این که میدونم خیلی تنها هستن وما کمتر بیادشون هستیم ، خیلی مهربون هستن من دوران مجردیم ...

خوش به سعادتون 😍

اگه دوست داشتین خابتون رو تعریف کنین 

چه قشنگ صحبت میکنین شما...مرسی از لطفتون واقعا، صحبتاتون خیلی دلنشینه...کاش بتونم شروع کنم نمازمو و ...

کافیه خودت بخای عزیزم 

کم کم شروع کن تلاش و مداومت خیلی مهمه و از خدا بخاه توفیقش رو بهت بده

انقدر این روزا دلم شکسته بود انقدر تنها بودم که بهو به تاپیک شما برخورد کردم خداروشکر که واردش شدم و ...

سلام عزیزم 

خوش اومدین

قطعا دعوت شده حضرت هستین

و چقددددر بمن انرژی و حال خوب دادین با پیامتون 😍 که باعث این تصمیم ناب شدین 

ان شاءالله بحق صاحب‌الزمان حاجت روا بشی و قلبت پر از شادی و آرامش 

التماس دعا با قلب مهربونت

دقیقا همین افکار رو بهمون القا کردند که تحمل کنیم تا هر ظلمی به سرمون بیارن ، پیش خودمون بگیم درسته ...

ببین دوست عزیز اصلا منظور من اینی که نوشتین نیست

من نگفتم تحمل کنیم تاامام زمان ع بیان

عقیده من اینه که تلاش های مردمی که در جهت ساختن دنیاشون حتی زیر سایه مذهب و دین ولی بدون تلاش جدی در جهت رسیدن به امام زمان ع ، اتفاق میفته . ظلم به امام زمان ع است .

خداوند امام ع را بیهوده قرار نداده اند

این فشارها و اتفاقات یک نتیجه باید داشته باشه

ای مردم تنها کسی که قادره خوشبختی به معنای واقعی کلمه براتون بیاره معصوم هست خلیفه الله هست کسی که هدف خلقتش حکومت الهی برمردم است

پس در خونه هرکسی دیگه رفتید تهش اینه که میبینید

و البته که لایق حکومت الهی شدن امتحان داره سختی داره و آسون به کسی نمیدن

میدونی چرا

چون یازده امام رو به قتل رسوندن

چون لایق نبودن

براهمین سر اخرین ذخیره خدا سختگیری میکنه

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

خب واقعیت همینه که وقتی امام زمان ظهور کنن دنیا بهشت میشه و همه انسانها در رفاه و سعادت زندگی میکنن ...

الان خیلی از انسانها در کره زمین هستن که در آرامش و رفاه زندگی میکنند و دلیل رفاه و آرامششون هم سخت کوشی و راه و روش زندگی درستی هست که در پیش دارند ، دروغ نمیگن ، زیرآب کسی رو نمیزنن ، دزدی نمیکنن ، منفعت طلب نیستن ، برای رفاه و آرامش کشورشون تلاش میکنن ، تا یه چیزی گرون میشه سریع صف نمیبندند که اون وسیله رو بخرند تا بیشتر گرون بشه !! چون کشورشون و مردمشون رو دوست دارند و همه باهم تلاش میکنن نتیجه اش هم رفاه و آرامش هست ، 

الان به نظرتون اونا به خدا نزدیک‌ترند یا ماهایی که ادعای خدا و امام زمان رو داریم ؟!

چون عملکردشون درسته خدا هم بهشون کمک می‌کنه و روز به روز پیشرفته تر میشن 

الان خیلی از انسانها در کره زمین هستن که در آرامش و رفاه زندگی میکنند و دلیل رفاه و آرامششون هم سخت ...

من یکی از این افراد رو میشناسم ولی خوشبختیش کامل نیست اصلا

خوشبختی حقیقی که همه جنبه هاش کامل باشه فقط درسایه امام معصوم ممکنه

یه سوال دارم ازت

اگر همه چیز داشته باشی اما خبر ظلم به مردم غزه رو بشنوی ناراحت نمیشی؟

پس تودنیایی که ظلم هست خوشبختی هیچکس کامل نیست

حضرت علی ع تودوران حکومتشون خلخال از پای یک زن ی هودی دزدیدن . ایشون گفتن شایسته است که مرد برای این رخداد بمیرد

حالا نگاه کن به جنگها قتلها غارتها فسادها تجاوزها و بگو یسری ها هستن خوشبختن

عزیزم من دیدم تاپیک های مذهبی رو اکثرا با پست های بلند و شعر و اینا مینویسن الان کسی اینطور مطالبو نمیخونه ولی خوب بود شما پست هاتون کوتاه بود اگه از قبل هم مطلب آماده کرده باشید و کوتاه کوتاه بذارید بهتر هم هست

من یکی از این افراد رو میشناسم ولی خوشبختیش کامل نیست اصلاخوشبختی حقیقی که همه جنبه هاش کامل باشه فق ...

هیچکسی نمیتونه کامل خوشبخت باشه منظورم داشتن رفاه و آسایش بود که کشورش براش فراهم کرده،  که ما رفاه و آسایشی در کشورمون نداریم هنوز حق طبیعی مون رو زیاده خواهی میدونیم .. فقر و تنگدستی ایمان رو هم نابود می‌کنه ، بجای شعار دین و امام زمان، سفره های مردم باید خالی نباشه ،  در مملکتی هستیم که حکومت دم از خدا و پیغمبر میزنه ولی هنوز قادر نیست آسایش برای مردمش فراهم کنه...

هیچکسی نمیتونه کامل خوشبخت باشه منظورم داشتن رفاه و آسایش بود که کشورش براش فراهم کرده، که ما رفاه ...

گفتم بهتون که ... حتی همین حکومت هم بااونکه افراد خالص در اون تلاش می کنند . باز هم افراد نادرستی وجود دارن .. و در انتها نتیجه ی این ها باید این باشه که ای مردم این حکومت اسلامی فقط یک زمینه سازی بود که شما خودتون رو مهیا کنید برای حکومت امام زمان ع . چقدر تونستید زمینه ساز باشید ؟ آیا صرف یک حکومت اسلامی شما رو وادار کرد به ساختن یک زندگی خوب ؟ آیا راضی شدید به همین ؟ پس امام زمان ع چی ؟ چرا بفکر ظهورشون بفکر تزکیه درون خودتون که تنها راه رسیدن به امامتون هست نیستید

اتفاقا خوب شد که اینطور شد بزار مردمی که از دین یک پوسته رو متوجه شدن سخت امتحان بشن بلکه بفهمن که دین و دیانت فقط ظاهر نیست باید خالص شد و هدف این حکومت زمینه سازی در جهت امام ع بوده و نه صرفا خوشبختی آسایش و ثروت با پوسته حکومت دینی 

من یکی از این افراد رو میشناسم ولی خوشبختیش کامل نیست اصلاخوشبختی حقیقی که همه جنبه هاش کامل باشه فق ...

الان خیلی از هموطنان تون هستن که در ظلم و تنگدستی زندگی میکنن براتون مهم هستند یا فقط مردم غزه در الویت قرار دارند ؟! 

اون هزینه های که صرف جنگ در غزه میشه اگه صرف کشور خودمون میشد آسایش مون مطمئن باش از این بیشتر بود 

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است 

الان خیلی از هموطنان تون هستن که در ظلم و تنگدستی زندگی میکنن براتون مهم هستند یا فقط مردم غزه در ال ...

دوست گرامی هرچیز در جای خود باید باشه هم مردم غزه و هم مردم خودمون . 

خوش به سعادتون 😍اگه دوست داشتین خابتون رو تعریف کنین

ممنون عزیزم💓

اگه تعریف نکنم بهتره چون یک عده اعتقاد ندارن مسخره میکنن

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️