2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15259 بازدید | 952 پست
نه سخت نیست دقت کن الان بمن پیام دادی خوب گوشه سمت راست کامنتی که مینویسیم یه قلب هست که لایک میکنی ...

خب من که نمیبینم عکسها و علامتها رو هم خب طبیعتا متوجه نمیشم دیگه!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم حتما ، گلم کامنتی که مینویسی سمت راستش گزینه لایک کردن و ریپلای داره همونجا سمت چپش رو اگه بز ...

@11aye
سلام.
میشه بیای کمک؟
من اصلا کامنت دوستمون رو متوجه نشدم و نمیتونم لینک پست کپی کنم.
اینه که باید هر کامنتی میذارم چندین بار تو تاپیکا تکرار کنم.

@ظهور313‍ 

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

میدونم ک همین صداش کنی و سلام بدی جواب تو میدونه

میدونم ک ب راحتی میتونه هرچیزی رو تو زندگیت رقم بزنه

الهم عجل الولیک الفرج

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

یادمه سالها قبل تواین سایت به یکی گفتم ان شاالله امام زمان حاجتتو بده وکمکت کنه.

برگشت گفت من به کمک اون نیازندارم! خودم عقل دارم گره هامو بازمیکنم

خیلی دلم میخواد بدونم درچه حاله وقت گرفتاری به چی چنگ میزنه !

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
سلام علیکم خواهرم دین ساخته و پرداخته بشر نیست دستوری است از جانب خالق برای داشتن زندگی سالم ،به خود ...

متاسفانه دینی که الان تو کشور ما پابرجاست  ریاکاری و دورویی هست اینکه نماز بخونی ولی تهمت بزنی قرآن بخونی ولی آبرو انسانی رو ببری ، حق مردم رو بخوری  منفعت خودت همیشه در الویت باشه مردم رو پایین بکشی ولی خودت و خانواده ات در رفاه زندگی کنی زیر پرچم دین هر کثافت کاری و فساد انجام میشه به همین دلیل هست که دیگه جوونا از دین نفرت دارند چون به اسم دین و امام زمان هر کار ناشایستی انجام میشه ، به نظرم به جای ترویج دین ، انسانیت و وجدان رو ترویج بدید ..

علامت ریپلای رو دیدین که میتونین ریپلای کنین بقیه علامت ها هم پس میتونین ببینین

نه دیگه نابینای مطلق هستم!
اینم دوستام بهم یاد داده بودن.

متاسفانه دینی که الان تو کشور ما پابرجاست ریاکاری و دورویی هست اینکه نماز بخونی ولی تهمت بزنی قرآن ...

انسانیت و معنویت با هم لازمه،
مسلمان کامل فردیه که هم حق خدا رو رعایت کنه هم حق انسانهای دیگه رو.
در احادیث هست که وقتی گره از مشکلات دیگران باز کنیم خدا غم و غصه خودمون رو در دنیا و آخرت برطرف میکنه.
از طرفی هم نماز ستون دین و کلید بهشت و شرط قبولی همه اعمال و عباداته.
خدا در قرآن پیامبران و اهل بیت رو الگوی کامل و معصوم معرفی فرموده.
که هم در عبادت و بندگی خدا بهترین عملکرد رو دارن
هم در خیرخواهی و دلسوزی برای بندگان خدا
اونقدر عاشق مردم هستن که رنج کشیدن مردم رو رنج برای خودشون میدونن
بخاطر هدایت و سعادت مردم
از هیچ تلاشی فروگذار نکردن
و این همه رنج و سختی متحمل شدن.
الگوی ما باید پیامبر و اهل بیت معصومشون باشن نه آدمای معمولی مثل خودمون.
وقتی الگومون رو درست انتخاب کنیم،
دیگه با عملکرد اشتباه دیگران از دین و مذهب فاصله نمیگیریم.

خب من که نمیبینم عکسها و علامتها رو هم خب طبیعتا متوجه نمیشم دیگه!

زهرا جان ریپلای رو پس چطور متوجه میشی ؟ صفحه خوان برات میخونه ؟ اینم مثل همونه گوشه سمت راست علامت لایک و ریپلای هست گوشه سمت چپ هم یه علامت نشر پیام هست میزنی روش بعدش سمت راست همون گوشه یه علامت سنجاق میاد 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه 🤲 💚 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی 💚 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲