2777
2789
عنوان

این ملیکا پارسا دختریه که با پژمان رابطه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 47 پست
خدایی پژمان جمشیدی اونقدخاستنی نیس که بخاطرش کسی اینکاراروبکنه بیخیال

والا بخدا 

نمیدونستم اینقدر تو نی نی سایت کشته مرده داره

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اون ملیکا نیست🤦‍♀️

اونی که شکایت کرده ملیکا پارسا دوست هست

اونی که آلنانه ملیکا پارسا

تشابه اسمی دارن

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

والا بخدا نمیدونستم اینقدر تو نی نی سایت کشته مرده داره

واقعاواس منم عجیبه به درصدفک نمیکنن حالاهردختری ک بوده شایدراس گفته باشه چرا،چون پژمان جمشیدی معروفه باباهرچی داره واسه خودشه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خب به ما چه ول کن بابا الکی ملتو مشغول کردن معلوم نیست باز دارن چه غلطی میکنن

هر چی باشه پژمان مگه بیکاره اسم‌خودشه خراب کنه بر پول مگه کم داره اسم میگن دختر ۲۰ ساله ای که تو دوتا فیلم باهاش بوده فقط این دختره ملیکا پارساس و ساکن المانه قضیه شکایت هم بر پنج ماهه پیشه و این دختره مدارک قوی برده دادگاه و پژمان الان بازداشت شده فکر کردین به همین راحتی کسی رو بازداشت میکنن؟؟؟؟ میدونید رویه قضاییش چقدر طول میکشه؟؟؟؟ حالا دختره پرو‌ملتو‌ اوسکول گیر آورده

مگه‌ میشه انقد تشابه

اره میشه خاهرمن با دختر دایی مادرم اسموفامیل یکین 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اون نیست تشابه اسمیه ملیکار پارسا دوسته اونی ک با پژمان بوده اون ک شما میگی ۵ساله آلمانه

بابا مگه میشششششههه خب ساکن المانه ولی میومده ایران دیگه بعدشم اونم دقیقا ۲۰ سالشه؟ این دختر چون پژمان پلش کرده و رفته با کس دیگه از سر لجش فیلمای پژمانو پخش کرده 

بابا مگه میشششششههه خب ساکن المانه ولی میومده ایران دیگه بعدشم اونم دقیقا ۲۰ سالشه؟ این دختر چون پژم ...

😐😐انقدر راحت تهمت نزنید حالا اون یا هرکس چه ربطی به ما داره

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑