2777
2789

ماه هشتم بود ك ميخوردم ب نظرم بدن با بدن فرق داره شايد براي شماهمون ماه اول جواب بده

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو دوره خوردم فررا موعدمه نمیدونم چی شده،شما روزی چن تا خوردین؟

يدونه فك ميكنم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه سوال 

شما همون ماه اولی که رفتید دکتر بهتون لتروزول داد؟یا بعد چند مرحله داد؟

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

اخه دکتر من خیلی لفتش میده هی میگه نمیشع دارو رو زیاد داد باید کم کم زیاد کنم چون بدنت بهم میدیزه

دوماه متفورمین داد با اسیدفولیک

این ماه دوفاستون با ویتامین ای و دی و اسید فولیک

برا ماه دیگم بهم دوفاستون با ۵تا دونه کلومیفن داده!!!

به نظرتون اعتمادکنم بهش؟ 

لتروزول و یه سری قرص دیگه خانما اسمش رو میگن نداده بهم هنو

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
اخه دکتر من خیلی لفتش میده هی میگه نمیشع دارو رو زیاد داد باید کم کم زیاد کنم چون بدنت بهم میدیزه د ...

به من یه سال و دو سه ماه فقط گلوکوفاژ داد بعدا لتروزول و دوفاستون

به من یه سال و دو سه ماه فقط گلوکوفاژ داد بعدا لتروزول و دوفاستون

عه؟پس من خیلی عجولم😑