2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی بودین؟چند سالت بود ازدواج کردی؟

نه دوست بودیم 

متولد ۸۱ ام 

بهار ۴۰۱ دوست شدیم 

دی ۴۰۱ عقد کردیم، تیر ۴۰۲ عروسی

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

دیدم شانس داشتن خانوادگی خودت با این درآمد میتونی همه چی بخریبعدشم بیکار بشی چیکار کنی میتونی به چشم ...

میتونه مسافرت بره بهترین لباسارو بپوشه به خودش برسه میتونه کافه های لوکس برع شاید این وسط با یه ادم پولدارم اشنا شد

ن بابا اصلا نمیتونم بدون نگاه کردن ب قیمت خرید کنم من ی شوهر میخوام فقط کارت بکشه خودم دغدغه نداشته ...

شما همونی نبودی یه بار تاپیک زدی کسی هست شوهرش براش آیفون و سانتافه خریده باشه؟😂

اگه شاغل باشی ممکنه شوهر پولدار گیرت بیاد اما با خانواده ی ضعیف اگر خودتم پول نداشته باشی پسر پولدار ...

اره 

احتمالا چون درگیره وقت آشنایی نداره 

وگرنه پسرا یه همچین دختری با همچین درآمدی رو رو هوا میزنن

ن بابا اصلا نمیتونم بدون نگاه کردن ب قیمت خرید کنم من ی شوهر میخوام فقط کارت بکشه خودم دغدغه نداشته ...

عزیزم انشاالله کیس پولدار مورد نظرت میاد تو زندگیت😁

ولی حالا دور از شوخی درآمدت که خوبه با همین درآمد میشه هرچی میخوای بخوری بپوشی کلی مسافرت خوب بری دریغ نکن از خودت

حقوق ۶۵تومن از تو کمتره🥴🥴😭😭

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

تو حرفه یآرایشی زیبایی کار میکنی؟؟؟ اگه اره با این درامد میتونی برای خودت سالن بزنی و نیرو بگیری خودت کمتر کار کنی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

مگه کارت چجوریه ک نمیتونی ب خریدات برسی و تفریح کنی!!!! دیگه شبانه روز ک سره کار نیستی احتمالا صبح تا شب هستی خب شب بعد کارت برو خرید رستوران دور دور بازارم ک تا دیروقت بازه

مرخصی هم صددرصددد میدن هرچندوقت حتی تو بدتریین و حساس ترین شغل باشی

مشکلت اینه خودت نمیخای مدیریت کنی تایم هاتو