2777
2789

تازه شوهر با یه نفر نیست 

با صد نفر تیک و تاک میزنه و رابطه داره

خب همچین آدمی به چه درد میخوره؟

یه زن رو میشناسم با اینکه میدونست شوهرش خرابه می‌گفت به خاطر بچه هام جدا نمیشم نمیخوام زندگی شون خراب بشه 

از اون طرف به شوهرش می‌گفت روانی و مریض و هرزه و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکینه خاتون از اون سر شهر مسئول حفظ زندگی ما نیست مردای زندگی باید مرد باشن که خب نیستن

مسئول نیست 

اما همون طور که تو توقع نداری عزیزت بهت زخم بزنه 

هرکسی که از دنیای خودش هم توقع نداره

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من بعضی زنارو دیدم با حرف یا نگاه اول زنو از چشم شوهرش میندازن اونم فک میکنه زنش هیچی نیست بعدش مخ شوهره رو میزنن از هم جداشون کرد الان خودش میخواد باش ازدواج کنه😊

حالا این تقصیر کیه

بنظرم جفتشون مقصرن هم مرد هم زن ولی زن بیشتر چرا ؟؟ چون اگه مجرد باشه و وارد زندگی یه مرد متاهل هرچن ...

اتفاقا بیشتر مرد مقصره 

اون زن مجرد به کسی تعهد نداره ولی اون مرد تعهد داره نسبت به همسرش و زندگیش 

یه زنی که مثلا منو نمی‌شناسه پس دلیلی نداره به خاطر من وارد زندگیم نشه ولی شوهری که اینهمه سال هست باهام زندگی می‌کنه نباید اجازه بده کسی وارد رابطه ما بشه

دقیقا گاهی ادم حس میکنه که از هرزه ها دارن دفاع میکنن

والا الان دخترهای ۱۴ ساله به زور خودشون را میچسبونن به مردهای متاهل آنقدر عشوه میان من خودم اون روز رفته بودم دکتر یه آقایی معلوم بود خیلی پولدار منشی به زور داشت جلو همه نخ میداد بهش 

بنظرم هردو مقصرن به یک اندازهزنه هم سیب زمینی نبوده اونم تحریکش کردهمرده هم نه نگفته

با حرفتون موافق نیستم 

مرد به خانم تعهد داشته ولی زن های توی خیابون به کسی تعهد ندادن

یه چیز واسم جالبه

قبلنا اگر زلزله هم میومد میگفتن زنا مقصرن 

حالا جفت پا تو یه کفش

که کی بیشتر مقصره کی کمتر

بابا زنی که مثل شیطان میره تو زندگی یه مرد متاهل

و مردی که اسفار نفسش به فوتی بنده

هردو مقصرن

هیچ وقت دلیل اینهمه بحث رو نفهنیدم