2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72446 بازدید | 666 پست
برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای ...

خانم های باردار 👆👆❌️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

خیلی ببخشیدا

باید احمق یا بیمار روحی روانی باشی ک سر بچه ای ک خودتون مقصرین‌ انقدر ناشکر و طلبکار باشین

سقط اسمش راحته ولی در عمل آدمکشیه 

من فقط توو نی نی سایت میبینم مامانا چصی میاند بچه نمی‌خواستیم و نمیخوایم 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوره زمونه همه تو ۵۰ شصت سالگی بچه هاشون تو اون سن هستن.

خیلی این قضیه آزارم میده همش میگم وقتی 60سالم بشه اون تازه 20سالشه شاید نتونم براش کاری کنم یعنی میتونم سروسامانش بدم 

خیلی این قضیه آزارم میده همش میگم وقتی 60سالم بشه اون تازه 20سالشه شاید نتونم براش کاری کنم یعنی میت ...

پسر ۲۰ ساله ب سر و سامون ننه بابا نیازی نداره خودش ب فکر خودشه 

دلیلی وجود نداره از الان ب ۲۰ سال آینده فکر کنی

عوارض عذاب وجدان سقط خیلییییییه داغون میشه ادم..این کارو کردم ک میگم

خب قتل آسون نیس اگ بود همه راه میوفتادیم همو میکشتیم

منم‌ بارداری با برنامه نبود ی دفعه سورپرایز شدم انقدر خوشحال شدیم ک حد نداشت جوری ک داداشم گفت خب حالا همش ی بچه اس طلا ک پیدا نکردین

استارتر دوستم دقیقا همسن شماست و دوتا دختر داشت رفت با ای وی اف پسر دار شد الان یه کیفی میکنه اینقدر خوشحاله شما خدا بهت هدیه داده دیدگاهتو عوض کن باور کن بزرگ کردنش سخت نیست خیلی راحت میگذره بعدا خودت پشیمون میشی اینقدر روح وروانتو ازار دادی

خیلی این قضیه آزارم میده همش میگم وقتی 60سالم بشه اون تازه 20سالشه شاید نتونم براش کاری کنم یعنی میت ...

ول کن این قضیه رو تو الان بارداری خدارو شکر کن نعمت بهت داده ازت ک چیزی نگرفته.. وای وای وقتی اینو میگم تو عمقم درکش میکنم چون ب منم میگفتن ولی اللن میفهم

فقط اون احمقایی که میگن سقط کن به حرفشون گوش نکناینا همونایی هستن که راحت طلب هستن بله بچه داری سخته ...

سقط که گناه کبیره است هرروز شوهرم میگه اگه سقط کرده بودی هیچ وقت نمیتونستیم خودمونو ببخشیم

خب قتل آسون نیس اگ بود همه راه میوفتادیم همو میکشتیممنم‌ بارداری با برنامه نبود ی دفعه سورپرایز شدم ...

من مشکل داشتم بارداربودم شوهرم با زن شوهردار بود از بس استرس کشیدم غصه خوردم شیرم خشک شد. ۲۰ سالم بود ولی از جون افتاده بودم. تا چنسال بعدش همش خیانت رفیق بازی بی مسئولیتی

استارتر دوستم دقیقا همسن شماست و دوتا دختر داشت رفت با ای وی اف پسر دار شد الان یه کیفی میکنه اینقدر ...

عزیزم کاش زودتر این بارداری تموم بشه شاید با دیدن بچه با قضیه کنار اومدم