2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72757 بازدید | 666 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=399444622]گفتی قرص هم خریدی سقط کنی از کجا خریدی منم دقیقا شرایط تو رو دارم ۳۸سالمه دوتا دخت ...

فقط اون احمقایی که میگن سقط کن به حرفشون گوش نکن

اینا همونایی هستن که راحت طلب هستن بله بچه داری سخته ولی شیرینه و آرزوی خیلی است. 

کسی ریپ نزنه

7سال با این روش بودم چرا اون موقع نشدم بخدا اگه نظر خدا نباشه حتی جلوگبری هم نداشتم نمیشد

پس وقتی اعتقاد داری که خدا صلاح دونسته انقد ناشکری نکن.قبلا هم بهت گفتم منم چهل سالمه و سومی رو با شما هم هفته ام

همسایمون زمانی قرار بوده سقط کنه هر کار کرده نشده الان پسرش پزشک ارتوپده میگه خداروشکر که نیوفتاد.انقد ازش راضیه که من گفتم  عا کن پسر منم مثل پسر شما بشه

منم باردارم

هفته ۲۱

این ترس هایی که داری رو منم دارم

با خودم میگم تازه بچه های قبلیم بزرگ شدن و کارهاشون کم شده

این یکی بیاد کلی باید دوندگی کنم

بعد با خودم میگم این بچه زندگیمو شیرین‌تر‌ میکنه

اگر قراره تو زندگیم زحمت بکشم، بذار برای بچم باشه

از طرفی بچه وقتی بیشتر هست، فردا پس فردا که ما نیستیم، بچه‌هامون پناه همدیگه میشن

بچه‌ی منم پسره، فکر می‌کنم وقتی بیاد، دوتا بچه‌های بزرگ‌ترم هم مسئولیت‌پذیرتر میشن.

نمی‌دونم کی اطرافت هست که داره تو گوشِت میخونه که اشتباه کردی….ولی بدون یک سال دیگه، از حرفاش پشیمونه

امیدوارم اگر دارن دلسردت میکنن، از روی نادانیشون باشه، نه از روی حسادت

منم باردارمهفته ۲۱این ترس هایی که داری رو منم دارمبا خودم میگم تازه بچه های قبلیم بزرگ شدن و کارهاشو ...

سلام عزیزم اتفاقا اطرافیانم همه سرزنشم میکنن که چرا ناشکری میکنی خودم وسواس دارم اذیت میشم خیلی فکر میاد تو سرم که تو این سن نباید میزاشتم گرفتار میشدم یعنی فکر دوبارع بچه داری که میگنم دیونه میشم شما چند سالتونه عزیزم بچه هات چند سالشونه

خدا رو چه دیدی یه وقت همین بچه میشه فرشته نجات زندگی تو.منم الان اینقدر وابسته دختر دومم هستم که حد ...

هیچوقت اینجور نباش من الان با ۳۰ سال سن بچه اول بودم پدرمادرم ب خواهرم ک دومی بود بیشتر توجه میکردن الان هنو اون حس بد دارم. نکن اینجور نباش

هیچوقت اینجور نباش من الان با ۳۰ سال سن بچه اول بودم پدرمادرم ب خواهرم ک دومی بود بیشتر توجه میکردن ...

عزیزم من دختر اولمو هم خیلی خیلی دوست دارم وولی دومی چون کوچک تره بهم وابسته هست