2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 38772 بازدید | 666 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیتونم کنار بیام داغون شدم از اوایلم بدتر شده حالم خیلی سعی کردم بهتر بشم نشدم متاسفانه

بخدا این ناشکریا خوب نیست هاااا    ان شاءالله تنش سلامت باشه  همینو بخواه از خدا   فقط همین     این بچه باید بدنیا میومده  دست تو نبوده   تو فقط واسطه اومدنش بودی  نه خودتو مقصر بدون نه هیچ کس     فقط ب این فک کن ک بچه اگ ناقص باشه چقد  دردسر داره    اونوقت میبینی واکسن زدن و پوشک کردن چیز کلا ساده ایه

حالا ک خدا بهتون داده چه میشه کرد به ف ال نیک بگیر و ایشالا ک وقتی پاش تو این دنیا میزاره همه سختیا ...

تازه سختیام شروع میشه کی حوصله بچه داری داره صدای گرییه بچه همسایه میشنوم میخوام خودمو بکشم

حالا که شده نگه داشتی با این همه غصه خوردن چیزی حل نمیشه فقط بچه عصبی و نق نقو میشه بیخیال باش دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید