2777
2789

اون حس عشق رو میخوام تجربش کنم

دعواهای پر شور و هیجان رابطه

هرکار میکنم نمیتونم ب اینکه ب یکی حرفای عاشقونه بزنم یا یکی بهم بگه عشقم فکر کنم 

من یبار عاشق شدم، از ته دل با تک تک سلولام ولی خب بی معرفت بدجور داغونم کرد ولی تا دو سه ماه بعد از کاتمون تو رابطه میرفتما نمیدونم چجوری میتونستم ولی ب بعدش اصلا نمیتونستم فکرشم کنم

الان یک سال و یک ماه و 24 روزه ک ندارمش اون هول خیانتکار دلقک رو 

همین الانم معلوم نیس چندتا رل داره ولی خب عشق اول اخرم بود دیگه

دوماه پیش یکی خیلی تایپم بود و خیلی ام پیله شده بود ک گفتم خب اوکی

یادمه قشنگ، زنگ زده بود، گف عشقم

انقدر چندشم شد و حالم بهم خورد ک بالا اوردم!!!!واقعا بالا اوردمممم!! 

(حالا گارد نگیرید ک چرا بازیچه دست خودت کردیش، خودش گفته بود ی هفته امتحانی بمونیم باهم شاید تونستی باهام ادامه بدی چون گفته بودم نمیتونم) 

خلاصه که اره متنفرم از عالم و ادم 

ادم خوب هم پیدا میشه ها ک بخوام برم تو رابطه ولی نمیتونم حالم بهم میخوره ب این فکر کنم ک بهم بگه عشقم🤢🤢🤢🤢

مثلا یکی هس دو ساله درگیرمه و ب من 6 ماه پیش اعتراف کرد، الان هنوزم در تلاشه ک بتونه منو عاشق کنه یا من حسی پیدا کنم با مرور زمان ولی مثل خواهر برادر فقط چت میکنیم بهشم گفتم من هیچ امیدی نیست ک بتونم دوباره عاشق شم میگه خب من تلاش خودمو میکنم یا میشه یا نمیشه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

خوب میکنی عشقم شوخی کردم بخندی 😉

ن با دخترا مشکل ندارم پسر بگه اونجوری میشم😂

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.