2777
2789
عنوان

خانما برادر زادم بیش فعالی داره و شیطونه معلمش گفته ببرید استثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان شناس بردیمش روان پزشک ای دی اچ دی خفیف گفتن اونم گفتن با یکم توجه درک درست میشه تا نوجونیش این ...

چون خودم بچه بیش فعال دارم میفهمم دارین الکی بهونه میارین 

بیش فعالی حتی درجات خفیفش هم دارو میخواد و صد درصد به نفع بچه هست 

البته من جای اون معلم بودم اصلا این بچه رو به خاطر طرز رفتار مادرش ایگنور میکردم هر زنگ از اول تا اخر وایسه پای سطل آشغال مداد بتراشه دودش تو چشم خودش میره 

بچه نرمال زنگ تفریح مدادشو میتراشه نه اینکه همه زنگها فقط مداد بتراشه این دنبال اینه که انرژیشو تخلیه کنه 

راه میره 

دایم اجازه میگیره بره بیرون 

الکی مداد میتراشه 

تو نوشتن مشقش دچار مشکل میشه یا نمیرسه انجام بده یا خیلی زود انجام میده و بقیش رو یه کار دیگه میکنه 

به حرف معلم گوش نمیده 

همه اینها تو یه کلاس چهل نفره یعنی کل کلاس به هم میریزه 

شما ببریدش پیش فوق تخصص اعصاب و روان اطفال درست میشه 

معلمش هم خیر و صلاحشو میخواد مخصوصا که پسر هم هست بعدا تو سن بلوغ و طغیان هورمونها هیچ جوره نمیشه کنترلش کرد

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
الان ایم حرف شنیده نه حرف میزنه نه بازی میکنه ناراحته

عزیزم

میدونم

خوب  رفتارها شون     بازخورد   بد      از طرف معلم و بچه ها داره      سرخورده   میشن

برای  همین   میگم   فقط  نباید    گفت  شیطون

باید  درمان کرد

انشالله   به  بهترین  مدارج  میرسه🙂

مدام راه نمیره اصلا اینجوری نیست تو زنهای تفریح بدو بدو میکنه زیاد مثلا دوستش یه آدم آهنی آورده بود ...

بهش بگو عمه جان هر چیزی کنجکاو بودی در موردش بیا از من بپرس یا به بابا بگو برات بخره نگاش کن.میبینید علاقه داره ببریدش کلاسهای مرتبط با علاقه اش

چون خودم بچه بیش فعال دارم میفهمم دارین الکی بهونه میارین بیش فعالی حتی درجات خفیفش هم دارو میخواد و ...

خوب شد من زودتر دنیا اومدم و بالغ شدم و گرفتار این روش اسیری نشدم.

بزرگوار ، بچه است . ربات نیست . 

خوب هر چی باشه از استثنایی بهتره ولی راست میگی باید بره پیش پزشک

به جاش یک تفریح سالم برای بچه بسازید که ذهنش تخلیه بشه. کلاس سفالگری کلاس رباتیک . درسهای مزخرف مدارس ذهن کودکان باهوش و خلاق رو اغنا نمی کنه . او داره با تراشیدن مداد کشف می کنه. دانشمندان هم قبل از کشف از این حرکات تکراری دارند. اونها هم دیوانه هستند؟

امان از این مادرهای بی حوصله که کلاس کاریشون از تربیت بچه سالم براشون مهمتره