2777
2789
عنوان

نميدونم چمه باردارم يا نه

250 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من از عادت ماهانم ١٨ روز ميگذره و هنوز پري نشدم وقتي ده روز ازش گذشت رفتم آز دادم منفي شد دكتر رفتم بهم گفت مراقبت بكن تا ٣١ ماه اگه پري نشدي باز آز بده

ولي امروز صبح بيبي گذاشتم منفي شد

تا حالام انقد بي منظمي نداشتم تو پري هام

درد زير شكمم دارم در روز يكي دو بار ميگيره 

سينه هام چندروز اول خيلي درد ميكرد الان دردش افتاده كمرمم بعضي وقتا درد ميگيره ترشحم ازم مياد

و هيچ علايمي از كيست ندارم 

عفونتم ندارم 

واقعا نميدونم چمه حالم اصلا خوب نيست؟

كسي بوده مثل من باشه و بعد بفهمه باردار بوده

سلام عزیزم منم دقیقا مثل تو هستم فقط من 8 روز از پریم گذشته... دیروز آز دادم منفی بود دوبار هم بی بی چک زدم منفی بود خیلی حالم بده اصلا هم علائم پری ندارم نمی دونم چرا اینطوری شدم

لایق وصل تو که من نیستم............. اذن به یک لحظه نگاهم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 7 ساله ازدواج کردم شوهرم بچه نمیخاست الان 7 ماهه توو اقدام هستم سیکلام 32 روزه شد از وقتی که توو اقدام بودم چون ماه اول اقدام عفونت کردم دکتر بهم فلوکونازول داد بعد از اون سیکلام 32 روزه شد.البته قبلش هم سیکلام بین 35 تا 37 روزه بود.. منظورم اینه که خیلی هم دوره هام منظم نبود ولی این ماه وقتی انقدر تاخیر داشتم فکر کردم باردار شدم

نميدونم بخدا چم شده

آخه بنظرت با عدد بتا 2/3 امیدی به بارداری هست انقدر عددش پایینه که تمام درارو بروم بست

تو بتات بعد از 18 روز چند بود؟؟

آخه بنظرت با عدد بتا 2/3 امیدی به بارداری هست انقدر عددش پایینه که تمام درارو بروم بست تو بتات بعد ...

من بتاي خونم ٥ بود من آز وقتي دادم كه ١٠ روز تاخير داشتم الان هشت روز از اون موقعه گذشته

سلام منم به جمعتون راه بدید  منم یازده روزه تاخیر دارم با بی بی منفی و متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم   الانم یه لیوان زعفرون دم کردم میخوام بخورم ک راهش باز شه بلکه پری تشریفشونو بیاره  اگه شما دوستان مثل من تنبلی ندارید احتمال زیاد بخاطر تغییر فصله ک ریختید بهم نگران نباشید

سلام منم به جمعتون راه بدید   منم یازده روزه تاخیر دارم با بی بی منفی و متوجه شدم تنبلی تخمدان ...

عزيزم خوش اومدي

براي من هميشه خوب بوده تاحالام اين مورد برام پيش نيومده عزيزم

من چی بگم 😩😩😩 ک ۳۰ روز عقب انداختم  آزم منفی ..بی بی چکم منفی ... تااازه سونو هم دادم اونم ...

نگران نباش من خواهرم مثل تو بود پلی کیستیک پری نشد دکتر بهش پروژسترون و سیپرون کمپاند داد ماه بعد باردار شد