2777
2789
عنوان

طلاق و ازدواج مجدد

517 بازدید | 49 پست

به نظر شما اگر خانمی در برخی زمینه ها با همسرش مشکل داشته باشه و این کار باعث بشه که بخواد به مرد دیگری برای برقراری رابطه فکر کنه، آیا ادامه دادن زندگی اول که همزمان با دیگری دوست باشه، به خاطر بچه ها در صلاح هست یا طلاق بگیره و با اون طرفی که دوسش داره ازدواج کنه؟

من هیچ نظری نمیدهم، پس خواهش می‌کنم با همدیگه بحث نکنید و فقط نظر خودتان را محترما بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مگه غرور یه مرد می‌پذیره که زنش با یه مرد دیگه در رابطه باشه . و فقط بخاطر بچه ها این زندگی رو ادامه بده !!

از این زندگی بچه های خوبی هم تربیت نمیشن چون تعهد رو یاد نمیگیرن

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

اون طرف متاهل هست یا مجرد 

در کل اینجور رابطه ها هیچ جای دنیا قابل قبول نیست و رد میشه 

اینکه متاهل باشی و بی تعهد 

چه زندگیایی که از هم نمیپاشه

من خودم قربانی هستم و با سه تا بچه نتونستم دووم بیارم و ترک کردم

با زن متاهل درارتباط هستید؟لطفا هرچه زودتر کات کنید خیلی زشته

خیر دوست گرامی. کسی این مورد را برای من بازگو کرده. من هم راهنماییش کردم که اول جدا بشه بعدا هر کاری صلاح دونست انجام بده. خواستم اینجا هم از شما که خانم هستید بپرسم ببینم چی صلاح می‌دونید. همین.

خیر دوست گرامی. کسی این مورد را برای من بازگو کرده. من هم راهنماییش کردم که اول جدا بشه بعدا هر کاری ...

کلا قبل طلاق این روابط خیانت به حساب میاد

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اصلا مگه غرور یه مرد می‌پذیره که زنش با یه مرد دیگه در رابطه باشه . و فقط بخاطر بچه ها این زندگی رو ...

بله من با فرمایش شما در خصوص اشتباه بودن رابطه پنهانی موافقم. ولی بچه ها در جریان این ارتباط پنهانی قرار نمی‌گیرند.