ما چهار سال باهم بودیم اول دوست بودیم بعد رسمی
تو این مدت میپزستیدمش اونم جلو همه جوری بود که انگار عاشقمه واقعا
الان دیگه تموم شده ینی بخاطر یسری چیزا بهم زدم و الان یمدته سعی کردم بهش فک نکنم سخته ولی چون میدونم تصمیم درستی گزفتم تحملش میکنم
الان ی ویس ضبط شده از مکالممون وقتی پیش هم بودیم اتفاقی پیدا کردم گوش دادم ك برای اولین دیدار حضوریه ما بود (قبلش لانگ بودیم)داشتم میگفتم ك فلان اکانتتو چرا نشونم نمیدی گف چیزی نیس چنتا کانال مزخرف از قبله دوسندارم ببینی قول میدم پاکش کنم...برگشتیمو بعد یمدت پرسیدم دیلت کردی؟گف اره...گفتم ایدیشو بده..گف دیلت کردم دیگه..گفتم با کدوم خطت بود اون اکانت؟گف با یکی از خطام که خیلی قدیمیه یادم نیس کدومه فقط اکانتش مونده بود رو گوشیم...منم بهش اعتماد داشتم چون هیچی ازش ندیدم تو چنسال..گفتم اوکی..حتی اخیرا هم این موضوع ازارم نداده بود چون اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم
از طرفی چنوقت پیش که رابطه رو تموم کردم و پیگیر بود یمدت و حتی تهدیدم هم کرده بود که اگه برنگردب فلان و...ابروریزی هم کرد که دیگه طولانی میشه نمیگم
همه اکانت و شماره هاشو بلاک کرده بودم خط جدیدم که میگرفپیام میذاد باز از همه جا بلاک میکزدم تا دیگه یهو با همون اکانت بهم پیام داد... حرفی نزدم و مقاومت کردم چیزی نگم اما نشد تش گفتم مگه نگفته بودی دیلت میکنی؟گف ازش خارج شده بودم ك پاک ش خودش بعد یمدت دیل بخوره الان اومدم با اون خط اکانت بسازم بت پیام بدم دیدم مونده...راستش سعی کردم از روش بگذرم و باورش هم کردم چون برای من ادم امینی بود..ذهنم یکم درگیر شد اما دیگه چیزی نگفتم چون تمومش کزده بودم رابطه رو و نمیخواستم دعواهای خونوادگی و ناموسی وحشتناکی که راه افتاده بود و را انداخته بود موقع تموم کردن با تهدبد(که برگردم بهش) دوباره تکرار شه
همیشه موقع دعوا ها خیلی چرت میگفت و حرفای بشدت بد و یکی از دلایل جداییم هم همینه چون اصلا انگار خودش نبود میشد ی ادم دیگه موقع عصبانیت
ی چنبار با دادو بیداد گفته بود هه چی فککردی...من اگه خیانت کنم تو حتی نمیفهمی..من برا خود این جمله ب اندازه کافی بارها ناراحت شده بودم بارها عذخواهی و... کرده بود
اما الان یهو همه اینا تو ذهنم برام مرور شد...خیلی حالم گرفته شد...نگین دیگه تموم شده ول کن فک نکن چون خیلی حالم بد شد واقعا دوتا مسیله جدان ایتکه تموم کردم و اینکه...
چون من دلیل جداییم چیزای دیگه بوده
خیلی داغون شدم یهو
ینی خیانت میکرد با اون اکانت؟؟