2777
2789
عنوان

نامزد داداشم میزنتش چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 25 پست
ببخشید ببخشید ب شما‌چ ارتباطی داره؟شما بخوایید زنگ بزنید یا مادرتون واقعا نباید دخالت کنید برادرتونم ...

وا دست بزن داشتن حداقل تو خانواده ما نرمال نیست الان اینجوریه بعد ازدواج میخواد چیکار کنه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزاح بود عزیزم.ولی اگر واقعا خیلی دست ب زن داره خود برادرت باید از الان سفته محکم جلوش دربیاد وگرنه ...

اره والا برام زور داره خدایی داداشم با اون هیکل از یه دختر یه وجبی کتک بخوره بعد زورشم نرسه بهش

عصبی شده یا خواسته شوخی کنه؟ 

برادر شما هم بایستی تو عالم شوخی از خودش دفاع کنه و قلقلکی، اگر نیاز میبینه باشگاه بره. 

منم رزمی کار بودم و شوهرم خیلی اهل شوخی فیزیکی، دست خودم نیست ی دفه لگد میزنم ولی همسرم قوی مهار میکنه، هیچ وقت ازم ناراحت نشده 

وا دست بزن داشتن حداقل تو خانواده ما نرمال نیست الان اینجوریه بعد ازدواج میخواد چیکار کنه

ب شما چ ارتباطی داره؟برادرت خودش عقل داره‌زبونم داره شعورم داره بلده از حقش دفاع کنه شما دگ وسط‌معرکه نرخ تعیین نکنید 

تو خانواده شما هرچی ک‌هست باشه

شما‌حق اظهارنظر درمورد زندگی بقیه رو نداری خواهرشوهرمن بهم همچین حرفی بزنه حسابی حالشو میگیرم شمام دوس داری حالت‌گرفته بشه خودت میدونی این گوی و این میدان

اونی ک ب شوهرش رحم‌نمیکنه ب خواهرشوهرش اصلا رحم‌نمیکنه😆

نه گلم 30 سالشه اخه دختره هم خیلی لاغره و ریزه بهش نمیخورد اینجوری باشه

خب پس به نظرم دخالت شما اینجا به صلاح نباشه خود داداشتونه که باید به این اخلاق خانمش اعتراض کنه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

عصبی شده یا خواسته شوخی کنه؟ برادر شما هم بایستی تو عالم شوخی از خودش دفاع کنه و قلقلکی، اگر نیاز می ...

نه بابا داداشم 10 ساله باشگاه میره 3 سال مربی بوده فیتنس با این دختره هم تو باشگاه اشنا شده این دختر خانمم خیلی لاغر و تقریب ریزس ولی از بچگی تا الان رزمی کار کرده توی اون رشته رزمی قهرمانه مارو باش فکر میکردیم عروسمون چقدر خفنه اینجوری درومد

ب شما چ ارتباطی داره؟برادرت خودش عقل داره‌زبونم داره شعورم داره بلده از حقش دفاع کنه شما دگ وسط‌معرک ...

رحم نکنه خوبه هنوز خرش از پل نگذشته اینجوری میکنه فردا هم حتما میخواد بچه هاشو بزنه اینم شد زندگی

رحم نکنه خوبه هنوز خرش از پل نگذشته اینجوری میکنه فردا هم حتما میخواد بچه هاشو بزنه اینم شد زندگی

بازم خودشون میدونن

شما تافردام ک‌بگی همه‌میان میگن زندگی‌خودشونه ب بقیه ارتباطی نداره

الان داماد ما مثلا خواهرمو بزنه‌جلومن ،من نمیتونم‌حرفی بهش بزنم

قربون خانواده شوهرم برم  ی زمان جلوشون‌بحث لفظی هم میکردیم ولی دهن از دهن باز نمیکردن بعضیا چقدر ببخشید فضولن