2777
2789
عنوان

ناراحتم دخترم پریودشده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 54 پست

والا من ۱۱سالگی پریود شدم  ۳۰سالمه قدم الان ۱۷۲ به سنش شده چرا به خاطر صرفا قد که یه مساله ژنتیکیه می‌خوای رحم و تخمدان های دخترت رو با آمپول های هورمونی به خطر بندازی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی قدمن وباباشم بلند نیست آخه😂🥺

اشکال نداره بختش بلند باشه عزیزم خودتو نگران این چیزا نکن

این چیزا رو هرکاریم کنی نمیتونی درست کنی ک خدا دادیه

ولی اصلا ازالان بخاطر پریود نشدن بچتونو قرص و دارویی نکنید عوارض خیلی خیلی بدی داره تو ایندش اینا دلسوزیه بیخوده بچه ها‌گناه دارن دوروز دگ عذابشو هم‌اون میکشه خدایی نکرده هم شما

ممنون مهربونمن انقد که نگران قدش شدم تبریک یادم رفت بهش بگمولی ناراحتیموبروزندادم پیشش

ناراحتی نداره که

خانوم شده

من ۱۲ سالم بود ، حرف ۱۷ ساله پیشه

مامانم دو کیلو شیرینی خامه ای گرفت با یه لباس خوشگل و یه ست لباس زیر نارنجی

اینجوری نبود که پیش همه تابلو کنن که چه خبره ولی با ذوق میگفت بخاطر مهان گرفتم بس که خانومه بس که دختر خوبیه😂

منم سرخ و سفید میشدم

کلا ناراحتی قبلشو یادم رفت

خیالم راحت شد که کار بدی نکردم یا اتفاق بدی نیوفتاده😄

خوب کاری کردی بروز ندادی ، در واقع توام بار اولته که داری تجربش میکنی حق داری سر در گم یا ناراحت باشی

ولی باید زود شرایط رو کنترل کنی و بهش امنیت بدی

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

قدش چقدر

الانم ببری اوکیه تا دوسال بعد پریود هم رشد میکنن 

ولی اگر قدش متوسطه اوکیه دیگه حساس نشو سنشم خوبه  

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

من ۱۵۳ اونم یه چندسانت فک کنم سه چهارسانت کوتاه تره

برو دکتر غدد تا پنج شیش سانت رسد میکنه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

من ۱۵۳ اونم یه چندسانت فک کنم سه چهارسانت کوتاه تره

خب دیگه اگر پدرش هم بلند نیست دیگه بالای 160 نمیره یعنی شاید بره ها ولی احتمالش پایینه همون 158 شه خوبه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
آره یادم نمیادچندبودم ولی همونجورکوچولوموندم۱۵۳ام

پریود شدن از کنجکاوی نیس که به دخترت نگفتی که زود پریود نشه!

بعدم دکتر غدد عکس از مچ دست و ازمایش مینویسه اگر لازم نباشه اصلا مداخله نمیکنه.فکر نکن زودتر میبردی الزاما حتما کاری میکرد

سنش مناسبه مگر اینکه قد خیلیییی کوتاه داشته باشه که دکتر مداخله کنه.که تازه اونم ربط میده به قد پدر و مادر...اگر با اونا تناسب داشته باشه که بازم کاری نمیکنه

من خودم دخترمو میبرم هنوز پریود نشده رشد سینه و موی زاید رو داره ولی بررسی هایی که کرده گفت کاری لازم نداره

ناراحتی نداره کهخانوم شدهمن ۱۲ سالم بود ، حرف ۱۷ ساله پیشهمامانم دو کیلو شیرینی خامه ای گرفت با یه ل ...

چه مامان فهمیده و خوش ذوقی داری

اونوقت من چندسال ازکلاس پنجم تا راهنمایی

قایمکی میرفتم نوار بهداشتی می‌خریدم

اون اولاشم که همش نیستم یا پارچه میذاشتم خیلی دوران بدی بود

هیچوقتم مامانم راهنماییم نکرد

همش میترسیدم

چه مامان فهمیده و خوش ذوقی داریاونوقت من چندسال ازکلاس پنجم تا راهنماییقایمکی میرفتم نوار بهداشتی می ...

خب چرا همین کارو خودتم با بچت کردی...قاعدتا باید خودت این خاطره رو تکرار نمیکردی...حالا که تازه شده زمانی نگذشته خودت یه خاطره خوب براش بساز تا مثل خودت خاطره تلخ نمونه براش