2777
2789
عنوان

بچه ی دوممه اما بلد نیستم شیر بدم

481 بازدید | 48 پست

باورتون میشه بلدنیستم شید بدم فقط از سمت چپ یکم راحتم که اونم نه زیاد 😭

چرا اینجوری ام  

س ی ن ه ام خیلی بزرگه و درازه 😭 شل وافتادس حتما باید بگیرمشون وهمین موضوع باعث شد نتونم شیربدم و بچم داره شیر خشکی میشه 

تو روخدا کمک کنین  لحظه لحظه خودمو لعنت میکنم

بدوش سینه هاتو تا وقتی بدوشی غددت از کار نمیفته 

توی اینترنت سرچ کن طریقه صحیح شیر دادن هزارتا فیلم اموزشی میاره

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درازکش نمیتونی شیر بدی

بازم میوفته خیلی شلن فک کن یه کیسه فریز رو یکم آب کنی هنوز ازاونم شل تر حتما باید با دست نگهشون دارم .خیلی بخاطر شیرخشک عذاب وجدان دارم .

در حالت نشسته تا نافم میاد😞

سلام دوست عزیز.خدا حفظش کنه نی نی رو.چند وقتشه کوچولو.

اگه تازه زایمان کردی که طبیعیه اولش سخته.میتونی یه بالش نازک یا تشک بذاری زیر بچه و بچه رو به خودت نزدیکتر کنی که راحتتر بتونه سینه رو بگیره

اگه تو نت سرچ کنی  برای  شیر دهی روش های مختلفی رو آموزش میده.به مرور حالتش دستت میاد باید صبر و حوصله زیادی به خرج بدی.

ان شاءالله موفق باشی

به پرستار میگفتی بهت آموزش بده یا برو پایگاه بهداشت محله

الان سینمو نمیگیره خوب .

رفتم اونجا شیر دادم اوایل شیرم زیادبود یکم راحت تر بودم .

توخونه باز بهتره بیرون اصلا نمیشه

سلام دوست عزیز.خدا حفظش کنه نی نی رو.چند وقتشه کوچولو.اگه تازه زایمان کردی که طبیعیه اولش سخته.میتون ...

۲ ماهشه چند روزه دیگه نمیگرفت ممکنه باز بگیره ؟

احساس میکنم رفلاکس داره

باید نوک سینه ات رو با دست بگیری نازک کنی و اون هاله رنگی دور سینه تو دهن بچه بره.

من برای هر دو تا بچه ام زردی داشتن و برگشتم بیمارستان و پرستار یادم داد.برای دومی هم یادم رفته بود.

میدوشم توشیشه میدم اما میگن خشک میشه

نمیشه خیالت راحت 

سینه رو با دستت جمع کن تا هاله قهوه ای ببر داخل دهنش 

مطمئن باش یه کم تلاش کنی میگیره درست میشه

منم چالش داشتم اولش ولی اوکی شد و اینکه برای اینکه به شیشه شیر خشک وابسته نشه شیشه ارتودنسی بخر چون سخت میگیره اونو بهش وابسته نمیشه

پسر من هم شیر خشک خورد هم شیر مادر

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

۲ ماهشه چند روزه دیگه نمیگرفت ممکنه باز بگیره ؟احساس میکنم رفلاکس داره

ان شاءالله خدا حفظش کنه.اره نگران نباش دوباره امتحان کن.حتما میگیره.

استرسم نداشته باش که بچه آروم باشه تو بغلت.میتونی درازکش هم بهش شیر بدی اونم روش خوبیه.قطره شیر افزا هم باعث زیادیه شیر میشه.تخم مرغ آب پز هم برای صبحونه بخور عالیه برای زیادشدن شیر.رازیانه و زیره هم گرمیه هم شیر افزای عالی.با چای کمرنگ دم کن و نوش جان کن.اگر رفلاکس داشته باشه شیر بالا میاره که برای رفلاکس باید حتما اروغ بچه رو بگیری و تا نیم ساعت بعد شیر دهی ایستاده تو بغلت نگه داری که شیر و هضم کنه