2777
2789
عنوان

برنج نیم دونه خریدم و‌هندی تا حالا نپختم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 25 پست

پاکستانی بهتره از هندی 

حالا که خریدی جفتشونو قاطی کن مثلا برا دو پیمانه یکی ازاین بریز یکی از اون هم بوی برنج هندی رو میگیره هم مزه بهتری داره از اونطرف شکل و ظاهرشونم بد نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکستانی بهتره از هندی حالا که خریدی جفتشونو قاطی کن مثلا برا دو پیمانه یکی ازاین بریز یکی از اون هم ...

باسماتی خریدم .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

پاکستانی بهتره از هندی حالا که خریدی جفتشونو قاطی کن مثلا برا دو پیمانه یکی ازاین بریز یکی از اون هم ...

هندی را پختم اگر بیست دقیقه باشه شکمم درد میگیره ولی اگر یک ساعت بیشتر باشه خوب دم بکشه .سبک هست .ولی هندی خوب انگار ارد برنجه .وقتی میچسبه به قابلمه تبدیل میشه به طعم خاصی مثل نون ارد ماکارونی ولی نون هم نیست .

نمی‌دونم چیه هندیه یا پاکستانی ولی پاکستانی دانه بلند نیست همین شبیه برنج ایرانیه

قدیمها هم خوردیم .حالا بو گند داشت .این محسنه خوبه بو نداره .خوش طعمه .با نیم دانه قاتی کنم .