2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد من ۱۶۷ و همسرم ۱۷۸ هست... بچه هام چطوری میشن به نظرتون؟

رنج قد خودت میشن ولی باید زیر نظر دکتر رشد باشن ک کنترل کنه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
خیلیا آمپول میرنن، زمانش کی هست؟پسرم ۱۲ سالشه با پسر داداشم که ۱۴ سالشه خیلی خیلی تفاوت قد دارند.مثل ...

تا حالا دکتر بردیش؟

بعدشم با بقیه نسنج باید روی نمودار خودش قدشو بسنجی اگر صفحات رشدش در حال بسته شدن باشه باید دارو بهش بدن ببرش دکتر

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چه معجونی. عزیزم؟

همین معجونی که بیرونم میفروشن 

عسل خامه شیر مغزا خرما موز کنجد 

مامانم روزی دو قاشق میداد داداشم میخورد 

حالا نمیدونم من که ازش کوچیکتر بودم قدم بلندتر بود بعد یهو داداشم قد کشید ازم زد بالا 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
همین معجونی که بیرونم میفروشن عسل خامه شیر مغزا خرما موز کنجد مامانم روزی دو قاشق میداد داداشم میخور ...

منم داداشم ازم دوسال کوچیکتر بود و یهو زد بالا دوره نوجوانی...

البته بد خوراک بود و غذاهای مغزی هم کمتر میخورد.

من چاق شدم، اون بلند شد

منم داداشم ازم دوسال کوچیکتر بود و یهو زد بالا دوره نوجوانی...البته بد خوراک بود و غذاهای مغزی هم کم ...

دخترا چون زود به بلوغ میرسن زودترم قد میکشن و پسرا دیرتر 

وقتی به بلوغ میرسن قد میکشن

علت اصلی اینه 

شما الان هرکاری میخوای میتونی انجام بدی برای قد بچه هات قبل از بلوغ برسن 

و دخترتون قبل از پریودی 

میله بارفیکس حتما بخرید بچه هاتون هرروز ازش اویزون بشن قدشون بلند میشه خیلی تاثیر داره و تغذیشون مهمه فست فود نزارید خیلی بخورن و غذاهای چرب و قند و شکر 

ممنونم.از حجامت و طب سنتی چیزی شنیده برای بلندی قد؟

نه والا 

بازم بپرسید شاید کسی بدونه 

ولی فکر کنم داروگیاهی یا عرق گیاهی چیزیم برا قدبلندی باشه