2777
2789
عنوان

عاشق حدیث های امام صادقم بزرگوار چیزایی میفرموده پشمات میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 37 پست

بله حتی اینکه قرآن میگه زن بعد طلاق باید ۳ماه عده نگه داره رو ی دکتر اروپایی توضیح داد علت علمیش رو

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
من دو ساعت نمیتونم درس بخونم این ایلان نمیدونم از کجا اینقدر قدرت داره لامصب

ولی جدی چطور میشه فقط 2 ساعت خوابید؟! 

چون بدن طبیعی برای اینکه سموم رو خارج کنه به 6 تا 7 ساعت خواب نیاز داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون به شما گفتن ؟ اون وقت شما از کجا میدونین ؟

اصلا اونها الگو نزار .

ما خودمون داریم عزیز.

که طرف اصلا نمیخوابه .

قهرمانای کشور خودمونند

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

ولی جدی چطور میشه فقط 2 ساعت خوابید؟! چون بدن طبیعی برای اینکه سموم رو خارج کنه به 6 تا 7 ساعت خواب ...

آره میشه، ولی زیاد که بشه میزنه به اندام های داخلی بدن آسیبش

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ولی جدی چطور میشه فقط 2 ساعت خوابید؟! چون بدن طبیعی برای اینکه سموم رو خارج کنه به 6 تا 7 ساعت خواب ...

دکترای پرستارای و حتی اتشنشانها 

یا همینایی که سرباز 

وپشت جبهه بودند .

بعضی ها چند شب نخوابیدند .

مهمتر مامانای چند قلوها 

دو ساعت فقط خواب دارند

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

دکترای پرستارای و حتی اتشنشانها یا همینایی که سرباز وپشت جبهه بودند .بعضی ها چند شب نخوابیدند .مهمتر ...

بله درسته ولی نه برای همیشه 

یمدتی خب آدم شرایطش معمولی نیست 

قابل درکه ولی همیشه خیلی سخته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

افراط و تفریط بهمون ضرر میزنه ،اسلام دین تعادله،  حتی خواب هم باید به اندازه باشه 

ولی تسلا و ایلان ماسک و...، اینا سمت شیطانن و اطلاعاتشون ازین طریقه، کلا تو جبهه شیطانن و اون بهشون ...

تسلا رو قاطی اینا نکن، اونی که سمت شیطان بوده انیشتین بوده که میگن اختراعاتش رو از تسلا کپی زده 

تسلا تکنولوژی تولید برق رایگان رو هم اختراع کرد ولی مافیا آزمایشگاهش رو آتیش زدن 

ابر قهرمانای ما 

مامان های ما مامانهای چند قلو ها که فقط تا شش ماهگی بچه شون دو ساعت فقط میتونند بخوابند.

دکترای کشورمون 

استادای دانشگاه 

‌و سربازای محافظت 

اتش نشان های 

و خیلی هایی هستند .

مصداق این حدیث هستند .

خوب همین دیگه داره میگه ارادت قوی باشه بدنت قوی میشه من یکی میشناسم پزشک متخصص اینقدر پولدار شدهههه اسمش رو تو کشور تریلی نمیکشه بعد میگن زمان کنکور دقت کن کنکور 35 سال پیش با اون ظرفیت بسیار  کم پزشکی قبول شده میگن به زور دو ساعت میخوابیده مدام به صورت اب سرد میزده 

ابر قهرمانای ما مامان های ما مامانهای چند قلو ها که فقط تا شش ماهگی بچه شون دو ساعت فقط میتونند بخوا ...

من یکی میشناسم پزشک متخصص اینقدر پولدار شدهههه اسمش رو تو کشور تریلی نمیکشه بعد میگن زمان کنکور دقت کن کنکور 35 سال پیش با اون ظرفیت بسیار  کم پزشکی قبول شده میگن به زور دو ساعت میخوابیده مدام به صورت اب سرد میزده باید موفقیت مثل اکسیژن بخوای 

بله درسته ولی نه برای همیشه یمدتی خب آدم شرایطش معمولی نیست قابل درکه ولی همیشه خیلی سخته

میدونی شهدایی که بودند در کشورمون خواب نداشتند.

خواب به چشمشون نمیومد .

دکترایی عمل جراحی 

دکتر دندان پزشک را دیدم چشماش قفل میشد اب روی صورتش میریخت مدام

ابر قهرمانای ما مامان های ما مامانهای چند قلو ها که فقط تا شش ماهگی بچه شون دو ساعت فقط میتونند بخوا ...

بله 

خیلی عالی 👌👌👌👌👌

خوب همین دیگه داره میگه ارادت قوی باشه بدنت قوی میشه من یکی میشناسم پزشک متخصص اینقدر پولدار شدهههه ...

قدرت مغز خیلی قویه، اینایی که‌موفق شدن مغز شون بهشون میگفته که میتونن به جایی که میخوان برسن واسه همین ناامید نمیشدن و تلاش میکردن