2777
2789

هر گاه اراده بر کاری قوی شود هیچ بدنی احساس ضعف و ناتوانی نمی‌کند ( داشتم راجب اینکه چطور مردمی مثل تسلا  دو ساعت می‌خوابیدن و  یا ایلان ماسک زمان ورشکستگی ۲۱ ساعت کار می‌کرده تحقیق میکردم یکی اینو گفت خدایی یه پا روانشناس و محقق بودن)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تسلا و ایلان ماسک و...، اینا سمت شیطانن و اطلاعاتشون ازین طریقه، کلا تو جبهه شیطانن و اون بهشون قدرت داده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ولی تسلا و ایلان ماسک و...، اینا سمت شیطانن و اطلاعاتشون ازین طریقه، کلا تو جبهه شیطانن و اون بهشون ...

😐😐😐

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

منمممممممم گفته اگر بتونین دو ساعت بخوابین تبریک میگم ما یک ابر انسان هستید

خیلی دوسش دارم😂😂

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

خودشون به شما گفتن ؟ اون وقت شما از کجا میدونین ؟

بهشون وحی شده😂🗿

من دو ساعت نمیتونم درس بخونم این ایلان نمیدونم از کجا اینقدر قدرت داره لامصب

من ۵ دیقه میخونم خوابم میاد

ولی تسلا و ایلان ماسک و...، اینا سمت شیطانن و اطلاعاتشون ازین طریقه، کلا تو جبهه شیطانن و اون بهشون ...

قدرت تریاک

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

چرا درباره چیزی که علم نداری حرف میزنی ، این خودش گناهه چون داره وجهه دین و متدینین رو بد میکنه